Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Meisje B overtuigend door naar halve finale NOJK

Op zaterdag 5 januari toog Jan van Sluisveld met het meiden B team Saar vd Broek, Melanie vd Boogaard, Alyssa Kooijmans, Liv Sleutjes, Chrissy van Breugel, Mette Meijer, Sjakkie Donkers, Monique Broeren en Yanniek Vos om 09.00 uur naar Gouda voor de eerste ronde van het NOJK.

Helaas was Mette ‘s ochtends ziek geworden en heeft de eerste 3 wedstrijden langs de kant gezeten maar voelde zich in de loop van de middag wat beter en heeft gelukkig toch de vierde wedstrijd kunnen spelen. 

De eerste wedstrijd was meteen één van de pittigste en wel tegen de thuisploeg Vollingo. Het ging in het begin gelijk op maar aanvallend kon HLB Van Daal DS toch net meer scoren en met 25-19 was het eerste punt binnen. De tweede set ging er ook hard op, maar wederom was het de ploeg uit Den Dungen die aan het langste eind trok: 25-21. 

Even een uurtje rust en dan mochten ze aantreden tegen Spivo (Spijkenisse). Dat werd een makkie en met 25-9 en 25-13 weer 2 punten in the pocket. 

Meteen door naar wedstrijd nummer 3 met als tegenstander Castellum (Alphen a/d Rijn). Ook met deze tegenstander hadden de meiden geen moeite: 25-13 en zelfs 25-4.

Met deze 3 gewonnen wedstrijden waren ze al geplaatst voor de halve finale, maar het is zowel Jan als de meiden de eer te na om ook de 4e niet winnend af te sluiten.

Dus ook tegen Timios (Waddinxveen/Boskoop) was het volle bak er tegenaan. De eerste set ging ze nog makkelijk af (25-14). Echter in de vierde set kwamen ze vanaf het begin op achterstand en kwam Timios met 18-24 op set-point. Maar de meiden lieten zich niet van hun stuk brengen en gunden de tegenstander het winnende punt niet. Nee, ze hebben veerkracht getoond door met 27-25 ook de 8e set naar zich toe te trekken.

Dus ongeslagen door naar de halve finale! Proficiat Jan, Saar, Melanie, Alyssa, Liv, Chrissy, Mette, Sjakkie, Monique en Yanniek!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website