Betrokken
Weten wat er speelt in je club

MC1: ongeslagen kampioen!

De laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen is gisteren gespeeld en daarin heeft MC1 laten zien dat ze vorige week al (!!) verdiend kampioen zijn geworden.

Het ging dus eigenlijk “nergens meer om” maar deze zaterdag moesten ze nog een keer aantreden tegen de nummer 2 uit de competitie. Het was ze uiteraard de eer te na om deze niet winnend af te sluiten. Dus ze gingen er met volle kracht tegen aan in Zeeland tegen Detac.

In de eerste set waren de meiden uit Zeeland misschien nog enigszins onder de indruk dat ze tegen de kampioenen moesten spelen want er kwamen niet veel punten uit hun spel. De HLB Van Daal DS meiden bleven mooi spelen en met prachtige passes, set-ups en aanvallen, allemaal zo uit het boekje, was de 0-1 voor HLB Van Daal DS snel binnen gehaald. Slechts 11 punten hadden ze de tegenstander gegund.

De tweede set was een iets ander verhaal. Die begon met achterstand doordat de tegenstander onze services beter onder controle kreeg, maar daar worden we nog niet echt zenuwachtig van want “onze” meiden kunnen heel goed onder druk volleyballen. Toen die achterstand richting de 20 punten nog steeds niet weg gepoetst was, begon de coach zich toch enigszins zorgen te maken. Het was wel de bedoeling om met 0-4 weer naar Den Dungen terug te keren! Gelukkig wisten ze zich te herpakken en met 23-25 werd het dan toch 0-2.

Voor de 3e set begon moest er even wat eten in. Even wat suikers om het aandachtsniveau wat op te krikken. Spelen aan het begin van de avond is niet echt de meest ideale tijd voor deze meiden is gebleken. Dat heeft geholpen want in deze set hebben ze de tegenstander netjes onder de 20 weten te houden.

Dan nog even volhouden voordat er naar de McDonalds gereden kon worden om het kampioenschap te vieren. Nog even een 4e set binnen harken. Wellicht dat ze al bezig waren het menu uit te kiezen want ook deze ging niet van een leien dakje maar uiteindelijk trok HLB Van Daal DS dan aan het langste eind.

Dus met een mooie 0-4 zege tegen de nummer 2 en in totaal slechts 3 sets laten liggen hebben de meiden als ongeslagen kampioen de eerste helft afgesloten. Proficiat, Noa, Lizzy, Joske, Féline, Eva, Pleun, Maud, Noa en Mente.

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website