Betrokken
Weten wat er speelt in je club

MC1 begint nieuwe seizoen met winst!

Op 22 september speelde MC1 hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en wel uit tegen MC1 Vollan ’65.

Onze meiden hadden er veel zin in maar om nu te zeggen dat er een top fit team het veld in kon worden gestuurd….. Van de 9 meiden waren er maar liefst 4 die met enige pijntjes/gebreken het veld in gingen en Mente van der Aa moest zelfs helaas de wedstrijd vanaf de kant meemaken vanwege een blessure.

De eerste set begonnen ze een beetje terughoudend en braaf waardoor ze al snel tegen een achterstand aan liepen die helaas niet meer weg te poetsen was. Met 25-20 moesten we deze set in Langenboom achterlaten. Wel hadden de meiden door dat er meer uit te halen viel en vol goede moed gingen ze de tweede set van start. Met mooie blocks van Noa Hoevenaars, goede setups van Féline Vos en de nieuwkomer Joske van de Laak die de ballen netjes naar de grond sloeg werd de tegenstander van hun stuk gebracht en wonnen de meiden van HLB Van Daal DS overtuigend met 16-25.

Dan de 3e set: snel stonden de meiden weer op voorsprong. Ook lange rally’s konden veelal op conto van HLB Van Daal DS worden bijgeschreven wat de motivatie uiteraard een enorme boost gaf. Mooi verdedigend werk van Noa van de Donk, prachtige smashes van Lizzy van de Boogaart en Eva van Bers, goeie services van Pleun Levens en Maud van Halder, het was een genot om naar te kijken, vond ook het publiek dat weer in volle getalen aanwezig was. Ja, 12 man/vrouw sterk was er naar Langenboom afgereisd om de meiden aan te moedigen en zelfs toe te zingen! En het was allemaal niet onverdienstelijk: 18-25.

De vierde set moest dan natuurlijk ook nog “even” worden binnen geharkt. De coach besloot om de twee langste dames uit het veld er uit te halen, wat enige consternatie op de tribune veroorzaakte. Maar zoals het een goed team betaamt lieten de overige 6 meiden zich niet kennen en stonden hun mannetje. Vierde set in the pocket met 19-25.

Mooie start van het nieuwe seizoen met een super team dat gemotiveerd is en wil werken voor elk punt. Dit mooie resultaat behalen ze al met een half geblesseerd team, dus wat kunnen we nog van ze verwachten als ze allemaal top fit zijn! Goed gedaan, dames! Op naar de volgende wedstrijd!

 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website