Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Meiden B1 houden stijgende lijn vast onder aanvoering van de maxi van de week.

HLB van Daal Meisjes B1 – Ovoco meisjes B1. Zaterdag 11 maart speelden we tegen de meiden van Ovoco uit Oss. Voor ons altijd een lastige tegenstander.

We werden vandaag ondersteund door Sven Smits die onze dames vanaf het begin op scherp had gezet. Dit resulteerde in een klinkende stand in de eerste set 25-10. Ovoco werd vanaf het begin onder druk gezet door het goede spel van HLB. Veelvuldig werd de aanval gezocht via de buitenkanten. Het was vooral een goede team prestatie waardoor deze set gemakkelijk werd gewonnen.

De tweede set was iets moeizamer, maar werd toch met 25-16 gewonnen. In deze set kwam het aan op de vechtlust van de dames en die gaf de doorslag. De aanval met Laura /Steffie en Meike was op dreef en dit kwam vooral door de goede passes vanuit de verdediging van Floor, zodat de beide spelverdeelsters Loes en Chrissy de aanvallen goed konden opzetten. Na een paar kritische noten van onze maxi van de week groeide we in de wedstrijd en werd het positiespel beter verzorgd.

De 3e set was een prooi voor onze dames, maar Ovoco kwam steeds dichterbij en groeide in de wedstrijd. Maar de wedstrijd werd beslist en we kwamen met een setstand van 25-19 op een 3-0 voorsprong. Het was met een goede service druk dat we op voorsprong konden blijven. Sofie die diverse ballen van de grond haalde, zorgde voor net dat beetje extra dat nodig was om Ovoco op afstand te houden. We zagen langs de kant dat de concentratie van de dames verslapte, maar na een donderpreek van Sven stonden we strak voor de vierde set.

De 4e set was nipt voor Ovoco: 23-25. We waren het kwijt en we kregen het gevoel niet meer terug en konden helaas de 5 punten niet bijschrijven bij ons totaal. Maar de wedstrijd werd wel gewonnen en dat zorgt ervoor dat we nog steeds aan kop gaan in de competitie. Op donderdag aanstaande spelen we een inhaalwedstrijd tegen de hekkensluiter Peter Peters en zaterdag de kraker tegen Unitas. Na volgende week weten we dus hoe we ervoor staan en kunnen we stappen zetten richting een eventueel kampioenschap. Er is nog veel werk aan de winkel, maar
met elkaar kunnen we er iets leuk van maken. Dames we zijn trots op jullie en we vinden dat jullie echt een team vormen!

Sven bedankt voor je ondersteuning. We hebben er zeker iets aan gehad, zowel de dames als de coaches.

Tags: Meisjes

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website