Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 blij met 2 punten tegen koploper Ledub D2

Onze vorige wedstrijd tegen Ledub speelden we sterk. Met complimenten van de tegenstander over onze blokkering namen we 2 punten mee terug naar den dungen. Afgelopen vrijdag hoopten we natuurlijk weer wat puntjes weg te kunnen snoepen van de nummer 1 in de competitie... Suus was helaas afwezig, zij geniet nog even van de zon in Vietnam en is er volgende week wel weer bij. 

Tijdens het inspelen zat de sfeer er al goed in. De perfecte setjes van Gwyneth en Anne zorgden er voor dat iedereen gelijk lekker in de wedstrijd kwam. Enthousiasme was vandaag van groot belang!

De eerste 2 sets startten we gelijk goed met een voorsprong. Er werd met druk geserveerd, snel en gevarieerd gespeeld en ook onze blokkering stond weer als een huis! "Du komst nicht voorbei, zoem zoem" klonk om onze oren. Ook langs de kant was het enthousiasme goed te horen! 

De wissels werden goed benut en door een sterke pass kon iedereen gevarieerd aangespeeld worden. Ledub kreeg geen grip op de wedstrijd.

Met 2 punten op zak voelden we ons rijk! En dan... de altijd lastige 3e set. En zo gezegd kwam Ledub beter in de wedstrijd en wisten ze het ons lastig te maken. Tot het eind van de set is er hard gewerkt maar helaas gaven we deze set af. Ook de 4e set wisten we het niveau van de eerste 2 sets niet terug te vinden. Onze pass werd onder druk gezet en onze eigen service nam in druk af. Ze wisten via onze blokkering slim te scoren en wonnen ook de 4e set.

Wederom komt er een 5e set van pas. Beide teams streden voor dat laatste puntje. Er is tot aan de eindstreep hard gewerkt maar het mocht helaas niet baten. We verloren de wedstrijd met 3-2 maar mogen zeker met opgeheven hoofd het veld af. Toch weer wat puntjes weten te pakken tegen de koploper.

Volgende week zaterdag spelen wij om 17:00u in Helmond tegen Polaris. Daarna start het teamweekend van dames 2 in Eindhoven. Sluit dus al uw ramen en deuren! Dames 2 komt Eindhoven op zn kop zetten.

Marloes

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website