Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 pakt 2 punten tegen Hajraa D1

Op vrijdagavond 8 februari speelde Dames 2 tegen Hajraa D1 uit Eindhoven. De uitwedstrijd was een 3-1 verlies voor dames 2. Bovendien stond Hajraa op de ranglijst dichtbij dames 2, waardoor het een spannende wedstrijd beloofde te worden. Helaas misten we Anouk (oorontsteking) en Yvette (geblesseerde vinger door het snijden van groenten. In het vervolg snijdt haar vriend de groenten hebben we afgesproken J) vandaag om in te zetten in het veld. Gelukkig waren ze wel aanwezig om ons aan te moedigen!

De eerste set gingen we voortvarend van start. We speelden degelijk volleybal: goede passes en goed gemikte services zorgen voor een setwinst van 25-21.

In set 2 werden er te veel servicefouten gemaakt door dames 2, waardoor het niet lukte om echt op voorsprong te komen en te blijven. Het bleef tot het eind van de set spannend, maar Hajraa trok aan het langste eind: 24-26.

In de 3e set ging het als een trein: Hajraa had veel moeite met het terugbrengen van de ballen naar onze kant. Romee raapte alle ballen van de grond en Zoë scoorde alle ballen aan het net én vanaf de 3-meter lijn. We wonnen deze set heel gemakkelijk met 25-12.

Hoe makkelijk de 3e set verliep, des te meer moeite hadden we met set 4. Een aantal harde services van Hajraa richting onze positie 5 zorgen ervoor dat Hajraa kon uitlopen. Dit wisten we niet meer goed te maken en we verloren deze set met 20-25.

De 5e set leek helaas teveel op set 4. De pass hadden we te laat onder controle, en ook onze service liet te wensen over. We verliezen deze set met 10-15 en daarmee de wedstrijd met 2-3.

Dank in elk geval aan het publiek, onze trouwe supporters waren allemaal te vinden op de tribune. Hopelijk zijn jullie er volgende week ook als we weer thuis spelen om 20.00 tegen Vocala D1. Tot dan!

 

Susan

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website