Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 wint met 3-1 van koploper Peelpush D3

Op vrijdagavond 11 januari heeft Dames 2 laten zien dat flink kerstdineren en Oud en Nieuw vieren geen invloed heeft op het begin van de tweede seizoenshelft. IJzersterk en beladen met goede tips over de tegenstander zijn zij de wedstrijd tegen koploper Peelpush in gegaan. 

 

De wedstrijd:

In de eerste set is er vrij en voluit gespeeld, heerste er een fijn enthousiasme en konden we altijd 2 tot 3 punten vóór blijven op Peelpush (25-23). Dit hielden we in de tweede set ook vol (25-21). In de 3e set ervaarden we meer druk, die we onszelf oplegde. We zijn vaak zat een 5-setter gewend, dus laat die spanning maar komen (19-25). De 4e set trokken we de spanning en druk weer recht en maakten de 4e set de onze (25-13). 

 

Onze sterspeelsters: 

- Anouk B en Yvette hebben een goed begin van de wedstrijd neergezet, waarin Romee goed met haar medepassers achterin het veld heeft kunnen communiceren. Zij verdedigde alle korte ballen, waar Loes alle ballen uit de uiterste hoek viste. Door de goede keuzes en snelle ballen van Gwyneth als setter, heeft Solfee lekker kunnen knallen (zelfs ballen buiten haar bereik). Ook Anne profiteerde van deze set-ups en scoorde als linkshandige verrassend diagonale ballen. Zoë heeft haar power en reactievermogen laten zien in de laatste sets en daarmee belangrijke punten binnengehaald. Met wat hulp van Loes haar service-serie in set 4. Bram (Anouk) heeft dan wel minder in het veld gestaan, maar bracht ons indirect naar de winst door haar vader en oom op de tribune. En waar Suus helaas afwezig was deze wedstrijd, was Marloes erbij voor mentale en vocale steun. Zij kon haar spanning om te spelen niet in bedwang houden. Met dank aan Pete en José als coaches hebben wij dik kunnen genieten van een 3-1 winst. 

 Yvette

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. " />

BeantwoordenDoorsturen

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website