Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 sluit 2018 ook goed af

Dames 2 naar einde van de wereld met 9 vrouw. Zonder Zoë, Solfee (beide D1), Marloes (ligt liever in een onesie op de bank :-) en Lobke (die er voor heeft gekozen de bezettingsproblemen bij D3 mee op te lossen), maar met Janne Koops naar het verre Landgraaf. Met als doel, zoveel mogelijk punten proberen te halen tegen deze directe concurrent. 

Met in de eerste set als basis; Gwyneth, Anne, Loes, Suus, Romee, Anouk en Bram. Een sterke eerste set met veel service druk, maar de tegenstander gaf zich niet zomaar gewonnen. Toch een uitslag van 18-25 voor HLB.

De tweede set dezelfde opstelling. Met een flinke achterstand van 16-8 onszelf toch nog terug kunnen vechten, maar helaas aan het einde van de set weer een achterstand van 24-21. Toch alles uit de kast kunnen halen met de service van Anouk waardoor we de set toch nog naar ons toe wisten te trekken met 25-27.

De derde set weer dezelfde opstelling, met een goede start. We liepen uit, maar de tegenstander gaf zich weer niet zomaar gewonnen en bleef vechten. Uiteindelijk met een voorsprong van 16-21 wisten we het zelf niet meer in eigen handen te houden en ook de wissel met Yvette en Gwyneth mocht niet meer baten. De tegenstander wist er met de set vandoor te gaan met een stand van 25-22.

De vierde set een kleine verandering in de opstelling. Yvette binnen de lijnen van het veld en Anne aan de kant. Vastberaden begonnen aan de set, want een 5 setter heeft niemand meer zin in en 4 punten meenemen naar huis was ideaal voor de stand. Ook Janne kreeg even de kans om te shinen. Met een goede service en mooie reddingen heeft zij het prima gedaan voor de eerste keer bij D2. Uiteindelijk wisten we de set weer binnen de te halen met 22-25.

Met 4 belangrijke punten en een mooie 7e plek op de ranglijst kunnen we lekker genieten van kerst en oud & nieuw. Op vrijdag 11 januari staan we er weer tegen de koploper Peelpush om 20.00 of 21.00 uur (houd de website in de gaten, tijd kan nog wijzigen) in de Misse. Kom jij ons aanmoedigen ?

Anne Schenk

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website