Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 houdt 4 punten in Den Dungen!

Na een week met helaas wat zieken begonnen we wel met een compleet team aan de wedstrijd. Een belangrijke wedstrijd. Een wedstrijd waarbij we vol voor de punten moesten gaan om ons doel (handhaven) nog te kunnen behalen. Een wedstrijd tegen onze oud spelverdeelster Julia. Een wedstrijd tegen Polaris dames 1 uit Helmond. Een wedstrijd op vrijdag avond 7 december om 21.00u in De Misse met een tribune vol publiek!

Na de sterke wedstrijd van vorige week was dames 2 goed voorbereidt op een wedstrijd van een ander kaliber. De nummers 11 stonden namelijk nu tegenover elkaar, beide zoekende naar punten in de 3e divisie.

Met de volgende opstelling begonnen we aan de wedstrijd: spelverdeelster Anne, passer lopers Yvette en Loes, middens Bram en Anouk, diagonaal Marloes en libero Romee.

De eerste set werd er degelijk gestart en na wat heerlijke setjes van Anne en geweldige geblokkeerde ballen van Anouk kwam het enthousiasme vanzelf! Hop hop gas er op. We wonnen de set met 25-18

In de tweede set konden we dit spel doorzetten en maakten Marloes en Loes aanvallend het ene na het andere punt! Een verrassend tweede balletje van Gwyneth gaf ons net dat extra stukje overtuiging. Romee had de leiding over de pass en mede door een goede sturing wonnen we ook deze set. 25-21 was de stand.

Vaak zit het tussen de oren maar wordt het toch helaas nog even gezegd; de derde set is altijd lastig...

Ondanks de prachtig verdedigende ballen van Romee, de teamspirit, een dubbele wissel en een goede invalbeurt van Zoë verloren we deze set met 17-25.

Vijfsetters hebben we al genoeg gehad dit seizoen dus vol overtuiging begonnen we aan de (als het aan ons lag) laatste set! Het spel wat we lieten zien was goed, 3e divisie waardig, maar dan moeten de punten ook daadwerkelijk gemaakt worden.

In de vierde set kregen we wat meer moeite met het blok van de tegenstander. Ondanks de constante en perfecte pass lukte het in eerste instantie niet ook te scoren. Gelukkig bleef het team positief en geloven in onze krachten. Na een mooie service reeks van Anouk, kwamen we op een voorsprong en trokken wij aan het langste eind, 25-21.

Met 3-1 wonnen wij op een vrijdag avond van Polaris. Deze 4 punten helpen ons om weer dichterbij de middenmoot te komen. Hopelijk kunnen we deze stijgende lijn voortzetten.

Volgende week zaterdag, 15 december spelen we om 16.15 uur tegen VcCLandgraaf D1. Wederom een wedstrijd waarbij we kans maken op punten! Hopelijk zien we jullie in Landgraaf (het is maar 1 uur en 15 minuten rijden hoor haha).

Marloes

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website