Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 vindt 2 punten in Budel

Ledub DS 2 ( 1e op de lijst ) – Hlb van Daal/DS 2 (12e op de lijst)

Dames 2 zat te bedenken, wat ze Ledub zouden gaan schenken.
De 1e set hebben we (ruim) gewonnen, en zijn we dus sterk begonnen.
De 2e set mochten ze hebben, om een beetje hoop te scheppen.
Daarna speelden we een spannende 3e set en uiteindelijk wonnen we die nog maar net!
In de 4e set zakte de energie wat naar benee, en konden we niet meer met de punten van Ledub mee.

De prognose was 3-2, waar wij nog een grapje over maakte.
We hadden niks te verliezen en zouden dus blij zijn met een puntje.
Met een sterke basis begonnen we de wedstrijd (Loes en Zoë als passer-loper,
Marloes op de diagonaal, Gwyneth als spelverdeler, Solfee en Anouk op het midden en Romee als libero). Marloes was lekker aan het aanvallen en Solfee zette het blok goed neer zodat de aanval van Ledub er niet doorheen kwam. Ook Loes was goed aan het aanvallen en blokte Ledub 2x achter elkaar af. (23-25 gewonnen)
De 2e set verliep wat minder goed. Ledub scoorde veel en ook de serves van Ledub was sterk waardoor wij onze pass niet goed konden brengen. (25-15 verloren).
De 3e set verliep wel weer goed. Zoë haalde alle ballen van de grond en Loes
maakte ze weer goed af met de setjes van Gwyneth. De tegenstander stond de hele wedstrijd goed te passen, maar toch hebben we ook een paar mooie aces gemaakt. Met een dubbele wissel kwamen Yvette en Anne erin. Dat leverde ons ook weer puntjes op. De set eindigde weer met een stand van 23-25.
De 4e set was weer in het voordeel van Ledub. Susan kwam er nog in voor de pass. Het hielp wel, maar net niet genoeg om deze set ook binnen te slepen. (25-21)
Het werd dus een 5e beslissende set. We begonnen aan de "ongelukskant" en dachten dat als we aan de "gelukskant" eindigden we de 5e set binnen zouden halen. Maar helaas het zat er niet in. De set eindigde met een stand van 15-7 voor Ledub.

We hebben een super wedstrijd gespeeld en iedereen heeft hard gewerkt!
Aan het einde gaf de tegenstander ons nog een compliment dat we een goed team zijn en het  raar is dat we onderaan staan!
Op naar volgende wedstrijd tegen VC Polaris DS 1 op vrijdagavond om 21.00 uur in De Misse. Polaris staat samen met ons op plek 11/12. We kunnen de aanmoedigingen heel goed gebruiken. Kom jij ons aanmoedigen? 

Zoë

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website