Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 op zoek naar punten

4-0,  wat een flauwe kul

We geven de wedstrijd een nul

Sorry voor deze kul

Het lijkt wel of de Sinterklaas te vroeg is gekomen in Den Dungen. De zwarte pieten hebben alle punten verstopt. Wij kunnen ze nergens meer vinden….

Wie heeft de gouden tip om deze punten weer te kunnen vinden? Meld het bij ons; de winnaar krijgt een gratis drankje in de kantine!

Oké, weer even wat serieuzer. Dames 2 van HLB van Daal speelde op vrijdag avond 16 november een wedstrijd tegen VC Volt DS 2. VC Volt DS 2 stond 3e en wij stonden 11e. Dit beloofde dus een spannende en pittige wedstrijd voor ons te worden.

De eerste set begon erg goed! De beginopstelling aan onze kant was Gwyneth als spelverdeelster, Yvette en Anouk op het midden, Zoë en Suus als  passer-loper, Marloes op de diagonaal en Romee als libero.

Er werd een erg goede pass afgeleverd aan het net en Zoë en Romee haalden alles van de grond bij de verdediging. De gaten werden goed opgezocht en deze set liep heel erg gelijk op. Helaas hebben we deze set toch net verloren met 21-25.

De tweede set verliep jammer genoeg al vanaf het begin minder soepel. Het enthousiasme was ingezakt en de felheid aan het net was er nauwelijks. Deze set hebben we met 15-25 verloren.

In de derde set moest er iets gebeuren bij ons. We wilden toch heel graag een puntje of twee pakken van VC Volt DS 2. Het enthousiasme werd weer opgepakt en er werd weer gestreden voor elke bal. Iedereen was gebrand om deze set te winnen. Toch heeft dit niet mogen baten, want ook deze set verloren we.

De laatste set dan? Het begin verliep heel goed! Marloes had een heerlijke service beurt en Solfee was lekker aan het blokkeren. Iedereen ging voor elke bal en het ging weer gelijk op. Maar helaas, ook deze set was het ons niet gelukt om de 25 te halen.

We verloren deze wedstrijd dus met 4-0..

Dames 2 heeft even één weekje vrij om hiervan bij te komen en het weer goed op te pakken. We hopen dat we 1 december wel weer gaan knallen tegen Ledub. We spelen deze wedstrijd om 15:00 in Budel. Hopelijk zien we jullie dan om ons te komen aanmoedigen!!

 

Anouk

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website