Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 neemt 1 punt mee vanuit Eindhoven

Op zaterdag 3 november speelde Dames 2 tegen Hajraa D1 in Eindhoven. Tijdens de voorbereiding hadden we al tegen dit team gespeeld en bleken we aan elkaar gewaagd. Dat beloofde dus een spannende wedstrijd te worden! Solfee en Zoë waren niet aanwezig in verband met een wedstrijd van Dames 1 die op hetzelfde moment werd gespeeld.

De eerste set startten we met Gwyneth als spelverdeelster, Marloes op de diagonaal, Yvette en Anouk op het midden, Loes en Suus als passer-lopers en natuurlijk onze libero Romee. De opdracht van José en Pete was om het enthousiasme van de laatste set van vorige week (een gewonnen 5e set) meteen in te zetten in de 1e set vandaag. Hajraa leverde goede passes, maar het lukte hen niet om ons blok en onze verdediging te verschalken. We wonnen deze set overtuigend met 15-25.

In set 2 bleef de basisopstelling onveranderd. De hele set ging gelijk op, maar op het einde lukt het ons niet om dit om te zetten in setwinst: 25-23 voor Hajraa.

In de 3e set startte Hajraa direct met een sterke service wat ons op een paar punten achterstand zette. Door onder andere 3 directe servicepunten van Bram en mooi geplaatste ballen van Marloes aan het net, wisten we ons toch terug te knokken in de set. Helaas bleek het onvoldoende aan het eind van de set en ging deze verloren met 25-22.

Gedurende set 4 was het enthousiasme tot een te laag niveau gezakt. Individuele fouten op verschillende punten (pass, service, aanval) zorgen ervoor dat we er niet meer aan te pas kwamen. We gaven de kans op een vijfsetter uit handen (25-16).

Helaas nemen we dus maar 1 punt mee terug naar Den Dungen. We zullen de lessen van zaterdag meenemen in de trainingen aankomende week. We spelen volgende week opnieuw een uitwedstrijd, namelijk tegen Vocala DS 1 in Beugen. Zien we jullie daar?

Suus

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website