Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 wint knotsgekke wedstrijd tegen ADC

Vrijdag 26 oktober stond voor HLB van Daal/DS dames 2 een thuiswedstrijd op het programma tegen ADC dames 1 uit Urmond.

We kwamen er al snel achter dat het kleine meiden met een grote mond waren. Daarnaast stond ADC dames 1 net één puntje boven ons in de ranglijst. Dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden.

16 0De eerste set begon onze coach José Vernooij met Anne op de spelverdeler positie, Marloes als diagonaalspeelster, Yvette en Anouk op het midden, Susan en Loes als passer lopers en Romee als Libero. De eerste set ging moeizaam. Het leek alsof we nog moesten opstarten. Veel servicefouten aan onze kant en ADC scoorde makkelijk bij ons. Gwyneth en Zoë kwamen in het veld voor Marloes en Susan, maar ook zij konden er niet voor zorgen dat we de set winnend afsloten. De set eindigde in 17-25.

De tweede set bleven Gwyneth en Zoë staan en Bram kwam voor Yvette op het midden. Ondanks de wissels kwamen we gelijk weer op een achterstand van 2-7. Marloes werd gewisseld voor Anne. Gelukkig kwamen we beter in ons spel. De service aan de kant van HLB werd beter en nu konden wij de gaten vinden bij ADC in het veld. Het was een spannende set die lang gelijk op ging. Maar HLB kon de set met 25-19 naar zich toe trekken.

De derde set was een hele fijne. Solfee kwam voor bram op het midden, de rest bleef staan. Loes begon met serveren en hield niet meer op tot het 16-0 stond! ADC was het helemaal kwijt en HLB kon de set zakelijk met 25-6 afmaken.

De opstelling van HLB van de derde set bleef staan in de vierde set. ADC ging alles of niks spelen. Ook stopten ze maar niet zingen en schreeuwen. Ze bleven enthousiast ondanks de eindstand van de derde set. Dit heeft ervoor gezorgd dat ADC de set winnend afsloot met 14-25.

De vijfde set mochten Anouk, Solfee, Susan, Loes, Gwyneth, Marloes en Romee laten zien dat we de wedstrijd wilde winnen. Nu gingen wij zingen en schreeuwen en vooral goed volleyballen. ADC kon niks meer inbrengen. HLB van Daal/DS dames 2 won de vijfde set met 15-6 en won daarmee de wedstrijd met 3-2.

Onze vaste kracht achter het scorebord Erwin van Hedel vond het een ‘knotsgekke wedstrijd’. Het was inderdaad een wedstijd die alle kanten op ging. We hebben mooie punten gemaakt, maar er zijn ook zeker nog aandachtspuntjes waar aan gewerkt moet worden.

We willen graag onze trouwe supporters bedanken die op vrijdagavond in groten getale komen kijken naar onze wedstrijd!
Op naar volgende week. We spelen zaterdag 3 november om 14.15u tegen Hajraa dames 1 in Eindhoven.

 

Romee

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website