Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 verliest in Meijel

Op vrijdagavond 28 september heeft dames 2 een wedstrijd gespeeld tegen Peelpush dames 3 in Meijel. Marloes en solfee waren er niet bij. 

De eerste set begonnen we met Romee Cooijmans als libero, de middens Yvette Verstegen en Anouk de Bie, diagonaal Anne Schenk, paser-lopers Zoë Ucerler en Susan Zuidema en spelverdeelster Gwyneth Ouwerkerk. Na meteen een goede servicebeurt van de tegenstander wisten we dat we deze set niet zomaar zouden gaan winnen. Loes van den Broek kwam er in voor Zoë en een paar punten later kwam er nog een wissel. Lobke Smits werd gewisseld voor Gwyneth. Helaas hebben we deze set verloren met 25-13. 

Tweede set dan, we begonnen weer met Anne, Susan, Anouk de Bie, Romee en Gwyneth. Deze set begonnen ook Loes en Anouk Meijdam. In de eerste set merkten we al dat het niet goed ging met onze service. We wilden te graag een moeilijke service brengen maar hierdoor vlogen alle ballen uit omdat we te veel kracht zetten. 
Ondanks dat kwamen we redelijk dichtbij tot wel 16-14 (voor Peelpush) maar hebben we ook deze set verloren met 25-20.

Nieuwe set met nieuwe kansen en we begonnen met Romee, Loes, Anne, Zoë, Gwyneth en de twee Anouk’s. Het ging goed en we zijn van 18-9 teruggekomen tot 20-18! Lobke is er in gewisseld voor Gwyneth waardoor Anne is gaan spelverdelen. We zijn erg dichtbij gekomen en er is hard gewerkt maar helaas, weer verloren. Dit keer met 25-22.

Peelpush had al gewonnen van ons maar na zo’n goede derde set wilde we dit doorzetten en natuurlijk de laatste set pakken! We begonnen met Yvette, Anouk de Bie, Loes, Lobke, Zoë, Romee en Gwyneth. We hadden nog steeds erg veel moeite met de service en het wilde niet echt lukken. Er kwam een dubbele wissel, Susan kwam er in voor Gwyneth en Anne kwam er in voor Lobke. Met 3 goede services van Anne waren we erg blij en de moed zat er weer in. De opstelling is niet meer veranderd en ook deze laatste set hebben we verloren met 25-17.

Volgende week spelen wij weer op vrijdagavond onze thuiswedstrijd tegen Vc Kessel dames 1. We spelen om 21:00, tot dan!

Gwyneth

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website