Betrokken
Weten wat er speelt in je club

HLB Dames 2 stelt zich voor

nr 1 Anne Schenk

Hallo, mijn naam is Anne Schenk, ik ben 18 jaar oud en woon in Berlicum. Ik zit in mijn eerste jaar van de studie Social Work aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Dit is mijn tweede jaar bij HLB van Daal/DS. Ook dit jaar speel ik weer in dames 2, naast de positie diagonaal zal ik ook de positie van spelverdeelster mee gaan pakken. Ik ben erg enthousiast over dit seizoen en heb er erg veel zin in! Groetjes, Anne

nr 2 Yvette Verstegen

Hoi allemaal! Ik ben Yvette Verstegen en ik speel sinds dit seizoen bij HLB van Daal in Dames 2. Ik merkte meteen dat het een fijn, gemotiveerd en gezellig team is waar ik me snel thuis voelde :) 

Ik kom uit Eindhoven, waar ik 25 jaar heb gewoond en 11 jaar van mijn jeugd bij VCE/PSV heb gespeeld. In mijn studiejaren speelde ik 7 jaar bij de studentenvereniging Hajraa in Eindhoven als dia en passer-loper door elkaar. Vanaf dit jaar ga ik mijn skills op het midden laten zien. 

Vorig jaar ben ik afgestudeerd als leerkracht aan de basisschool. Momenteel werk ik fulltime op een school in Weert. Inmiddels woon ik nu ruim een jaar in het gezellige Den Bosch en rijd ik op mijn motor op en neer naar trainingen en wedstrijden. Kom vooral een keer kijken! 

 

nr 3 Marloes vd Aa

Ook seizoen 2018-2019 mag ik weer onderdeel zijn van dames 2. Ik ben 25, volleybal nu 13 jaar bij Donki Sjot en werk als gymdocent in Zaltbommel. Naast werk en volleybal houd ik van reizen en ben ik altijd in voor wat leuks met mijn vrienden! Naast spelen in dames 2 geef ik ook training en coach ik de meisjes B1. Vorig seizoen is mij gevraagd om de functie als libero op me te nemen. Dat was voor mij een leuke nieuwe uitdaging maar helaas maar voor een jaartje...

Komend seizoen zal ik als passer/loper en diagonaalspeelster gaan spelen en het team als aanvoerster weer mee op sleeptouw nemen. We mogen in de 3e divisie laten zien wat we waard zijn en ik moet zeggen, dat gaan we ook zeker doen! Ik heb er onwijs veel zin in en hoop iedereen op de tribune te zien tijdens onze wedstrijden. Of voor een biertje daarna  .

nr 4 Gwyneth Ouwerkerk

Hallo allemaal, ik ben Gwyneth Ouwerkerk als jullie me nog niet kennen. Ik ben 19 jaar en woon in Sint-michielsgestel. Ik zit al 12 jaar bij HLB Van Daal en dit wordt mijn 5de jaar in dames 2. Dit jaar kan je ons zien shinen op vrijdagavond in De Misse!
Verder moet ik nog 4 vakken afronden van de havo en daarna ben ik van plan om in Utrecht te gaan studeren. Helaas komen jullie nog niet zo snel van mij af want ik blijf natuurlijk bij HLB volleyballen.

 

nr 5 Anouk Mijdam

Hallo! Mijn naam is Anouk (A.K.A. Bram; bijnaam vanuit mijn studententijd bij Donitas), nieuw dit jaar bij HLB en met mijn 25 jaar sluit ik mij aan bij de teamoma’s van dames 2. Dit jaar wordt alweer mijn 15e volleybaljaar, vieren jullie mijn jubileum mee? Ik woon in het gezellige Den Bosch en ik werk op de plek waar ze de allerlekkerste zuivel van Nederland maken: den Eelder! Hier ben ik marketing manager, elke dag bezig zijn met voeding op een creatieve manier vind ik super leuk! Op naar een succesvol, maar vooral heel erg gezellig seizoen!!   

nr 6 Solfee Postma

Hoi ik ben Solfee Postma, jullie zullen mij vast wel kennen, want ik ben meer te vinden in de sporthal dan thuis. Ik zit nu voor mijn tweede jaar in Dames 2 met een te gek leuk team en sinds dit seizoen ben ik ook te zien in het veld van Dames 1 als midspeelster. Ik speel enorm graag bij HLB, maar daarnaast moet ik ook nog naar school. Ik zit namelijk in het laatste jaar van Havo op het Sint-Janslyceum. Ik hoop jullie te zien bij de wedstrijden en anders op de zaterdagavond in sportcafé De Misse.

 

nr 7 Romee Cooijmans

Mijn naam is Romee Cooijmans, ik ben 20 jaar en ik woon in Den Dungen. Ik studeer Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. De propedeuse is binnen! Na de zomervakantie is mijn derde jaar begonnen, en momenteel loop ik stage.

Van kleins af aan volleybal ik al bij Donki Sjot in Den Dungen. Ik heb gespeeld van de mini’s tot dames 1, NOJK en bekerwedstrijden met de meiden én de jongens.

Dit jaar in dames 2, ik heb er zin in!

 

 

nr 8 Loes vd Broek

Mijn naam is Loes Pinkse - van den Broek. Dit wordt mijn tweede seizoen bij HLB dames 2. Afgelopen seizoen heb ik genoten van de wedstrijden en ook van de groei van het team. Komend seizoen hoop ik dat we die trend door kunnen zetten. Daarvoor ga ik proberen mijn rol als 'ervaren' volleybalster uit te bouwen om het team beter te kunnen ondersteunen. Natuurlijk wil ik zelf ook beter worden op de passer-loper positie. Volleyballen is altijd mijn grootste hobby geweest en ik probeer dit nu zo optimaal mogelijk te combineren met mijn gezinsleven met man en twee kleine kinderen (Koen van 3 en Meike van 1) en met mijn functie als informatieanalist bij ASML in Veldhoven. Ik heb in ieder geval erg veel zin in dit seizoen en hoop dat we als team fanatiek gaan trainen en gaan knallen in de derde divisie!

nr 9 Susan Zuidema

Voor de meesten ben ik volgens mij wel een bekend gezicht, aangezien ik al zo’n 20 jaar volleybal, waarvan het grootste deel in Den Dungen (nog een paar jaar tussendoor bij studentenvereniging in Nijmegen). Ook dit jaar ben ik in Dames 2 de één na oudste van het team, maar mijn leeftijdscategorie (25+) is wel wat aangesterkt met Anouk (aka Bram) en Yvette! En naast volleybal? Ik woon samen met Thijs in Sint-Michielgestel en werk als consultant bij een adviesbureau in de zorgsector.

Mijn taak als aanvoerster zal Marloes dit jaar overnemen en zal ik 2e aanvoerster zijn. Ik heb er zin in om dit jaar in de 3e divisie te spelen, hopelijk weten onze supporters ook dit jaar de weg naar De Misse te vinden op vrijdagavond! Tot dan!

nr 10 Lobke Smits

Ik ben Lobke Smits, 21 jaar oud, en woon met mijn ouders, broertje en zusje in Nistelrode. Ik volleybal nu voor het 3e seizoen bij HLB van Daal en ik heb het hier hartstikke naar mijn zin. Eerder heb ik gevolleybald bij Saturnus in Uden en Tornado in Nistelrode. Naast volleybal ben ik druk bezig met het laatste jaar van mijn bachelor Voedingsmiddelentechnologie aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Daarnaast kun je mij altijd wakker maken voor een onverwachte vakantie want ik ben dol op vakanties en gezelligheid! Ik zie jullie in de Misse!

 

nr 11 Anouk de Bie

Hallooo, mijn naam is Anouk de Bie en ik word dit jaar 18 jaar op 30 november! Ik zit in mijn eerste jaar op de opleiding verpleegkunde in Eindhoven. Naast school zit ik natuurlijk op volleybal en houdt ik van uitgaan en reizen. Ik volleybal vanaf mijn 8e dus dit wordt al mijn 10e jaar hier bij de club! Volleybal betekent voor mij plezier in combinatie met fanatisme en (proberen) te gaan voor elke bal :) Ik vind het heel erg leuk om in dames 2 te zitten en heb heel veel zin in komend seizoen! 

 

nr 14 Zoë Ücerler

Hoi, ik ben Zoë, 15 jaar en dit wordt mijn 2e seizoen in dames 2 als passer-loper. Ik volleybal al 8 jaar en doe het nog steeds met veel plezier. Ook speel ik in dames 1 als libero en ook dat doe ik met veel plezier. Verder zit ik op het Elde college in Schijndel, HAVO 5.

Trainer/coach José Vernooij

Ik ben José, inmiddels 53 jaar jong, en nog steeds "bezeten" van volleybal. Ben op mijn 15e, na een glansrijke carrière in het zwembad, gaan volleyen bij Ovoco uit Oss, mijn geboortestad. Op mijn 21e gevraagd om bij D2 VVC in de 1e divisie te gaan ballen en dat 9 jaar volgehouden (1 jaar kampioen geworden, maar promotie naar de eredivisie zat er niet in, want D1 VVC speelde daar al). Na 9 jaar VVC gaan spelen bij Donki Sjot in D1. Van promotieklasse naar 3e divisie, kind Job geboren, weer D1 Donki Sjot, kind Eefje geboren, weer D1 Donki Sjot en na totaal 5 jaar weer terug naar VVC D2 om daar 2e divisie te gaan spelen. Na 6 jaar weer terug naar D1 Donki Sjot, na 1 jaar daar uit "verwijderd" (ben ik nog boos over :-) en paar jaar boos geweest. Maar door inmiddels volleyende kinderen toch maar weer aangesloten bij de vereniging en gaan trainen en coachen; MC, MB, H2. Inmiddels al weer het 4e jaar trainer/coach van D2, met een nieuwe uitdaging; de 3e divisie. We hebben een geweldig team, qua samenstelling, qua enthousiasme, qua gezelligheid. Allemaal ingrediënten om een mooi seizoen tegemoet te gaan. We gaan voor behoud in de 3e divisie en zo hoog mogelijk eindigen. Ik heb er zin in!

Mental coach Pete Bakarbessy

Afgelopen seizoen ingestapt om samen met José, dames 2 naar een hoger level te brengen. Palmares: met heel veel trainers gewerkt, o.a. met Bou Boudeling, Martin Jansen, Marcel de Laat, Jaq van Gompel, Guus Vriens, Michel Wertz en Appie Krijnsen. Bij VVC als mental coach gefungeerd tot in de eredivisie, nu bij HLB van Daal dames 2. Ook dit seizoen zie je ons in de 3de divisie shinen. Ik ben een verbindingsman, zo noem je het in eenvoudig Nederlands, ik probeer een hecht team te smeden, dat lekker en met veel plezier het volleyballen kan beleven. Sinds kort train ik ook meisjes B2 en ben ik ook toegetreden tot de TC van HLB van Daal. Hopelijk zien we onze trouwe supporters tijdens onze thuis (en uit-)wedstrijden, die we nu op de vrijdagavond spelen. 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website