Betrokken
Weten wat er speelt in je club

HLB van Daal DS 2; promotie net niet gehaald!

Het volleybalseizoen 2017-2018 zit erop voor dames 2, het was een bewogen reis geweest. Het inpassen van 7 speelsters om een team te maken, is enigszins gelukt. De doelstelling die we in het begin hebben gesteld is hiermee behaald. Ook op het gebied van het presteren in de promotieklasse poule B; we zijn bijna kampioen geworden. Het scheelde maar 3 punten met RVC Libanon D1, anders was de doelstelling van TC/ bestuur ook gehaald; promoveren naar de 3e divisie. Misschien volgend jaar, maar dan dient eenieder doordrongen te zijn van wat we onder een opleidingsteam verstaan. Een opleidingsteam staat ervoor je beter te maken, zodat je verder kan doorstromen naar een hoger team of niveau. Dit betekent dus discipline en ervoor willen gaan, tijdens trainingen en de wedstrijden. Je MOET laten zien dat je het waard bent dat je in dit team geselecteerd bent. En laten zien wat je in je mars hebt door keihard te werken.

Waarom het niet gelukt is om het kampioenschap te behalen heeft te maken met blessures, werk, opleiding en familie (vakanties), waardoor we niet altijd compleet waren met de trainingen en wedstrijden. We zijn wel op de 2e plek geëindigd en hebben daarmee het recht verworven om PD te spelen.

Afgelopen zaterdag 28-04-2018 met de PD wedstrijden in Middelbeers waren er ook een aantal speelsters niet vanwege vakanties. Gelukkig konden Loes v.d. Berg (dames 3) en Sophie Donker (dames 1) ons ondersteunen, dank hiervoor! We hebben Volley2B (2e promotieklasse A) met 2-0 verslagen, maar tegen Volley Zuid (10e in de 3e Divisie) kregen we het niet voor mekaar. We zijn dus  als 2e geëindigd in onze poule en indien een team zich terugtrekt uit de 3e divisie geeft ons dat het opvul recht om door te stromen (alleen Sliedrecht D3 heeft de eerste keus).

Om te eindigen willen we onze trouwe supporters (ouders etc.) en ook onze tellers (Jeroen en Erwin) bedanken voor hun support. Het team willen we ook bedanken en verder succes wensen, om te beginnen volgende week met de selectie trainingen.

Misschien tot volgend jaar, José en Pete

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website