Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Overtuigend dames 2 pakt 5 punten in Roosendaal

Afgelopen zaterdag is dames 2 afgereisd naar Roosendaal om na 4 weken weer een competitiewedstrijd te spelen tegen Kraftwell D2. Na goed getraind te hebben afgelopen woensdag, waren de dames erop gebrand om met de winst naar huis te gaan, echter dat moest wel gaan gebeuren zonder Zoë die natuurlijk met dames 1 mee moest en zonder Anne die nog "bij moest komen" van een kleine operatie.

In de eerste set werd er gestart met Gwyneth als spelverder, Suus en Loes op de passer-loper, Lobke op de diagonaal, Solfee en Anouk op het midden en Marloes als libero. De dames van HLB van Daal  begonnen met een hoge service druk waardoor de tegenstander niet tot scoren kwam. Daarnaast werden er aan alle kanten mooie blokkeringen gemaakt door onder andere Solfee en Lobke. Ook Gwyneth wist te scoren door effectieve door tik balletjes. De set werd uit eindelijk gewonnen met 25-23 voor de dames van HLB van Daal. 

In de tweede set werd er gestart met de zelfde 7 als in de eerste set. Door een goede service reeks van Solfee konden de dames 5 punten uitlopen, waardoor de tegenstander niet tot hun eigen spel kon komen. Kraftwell had geen antwoord op de mooie aanvallen van Suus en Loes. Dit werd mogelijk gemaakt door een stabiele pass van Marloes. Aan het eind van de set werd er een dubbele wissel gedaan, Noor en Julia kwamen erin voor Lobke en Gwyneth. Vervolgens maakte Noor meteen een super mooi Killblock en de set werd vervolgens gewonnen met 25-16.

In de derde set werd er begonnen met de zelfde opstelling als de eerste set. Na enkele rotaties werd de dubbele wissel weer gebruikt, Julia en Noor kwamen weer in het veld. Helaas zakte de concentratie een klein beetje weg bij de dames van HLB van Daal en moest noodgedwongen de dubbele wissel worden teruggedraaid, bij gebrek aan andere wissels. Daarna werd het goede spel gelukkig wel weer op gepakt. Anouk zat er met de blocking mooi bij waardoor Kraftwel moeilijk tot scoren kwam. De set is gewonnen met 25-21.

In de vierde set werd er weer met de zelfde opstelling begonnen. Na mooie service beurten en goed verdedigend werk van de dames kwamen de dames van van HLB van Daal op een lekkere voorsprong. Vervolgens konden Noor en Julia in het team gewisseld worden. De set werd toen niet meer afgegeven en is gewonnen met 25-13.

Er werd overtuigend en fanatiek gespeeld door de dames van HLB van Daal waardoor we nu op de tweede plek staan in de competitie. Aankomende zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. De wedstrijd begint om 14:45 uur in de sporthal de Misse, komen jullie ons ook aanmoedigen?

Julia

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website