Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 wint met 4-0 in Vlissingen

Zaterdag 20 januari moesten wij tegen VVS’92 in Vlissingen. Begin dit seizoen moesten wij eigenlijk naar Vlissingen, maar omdat zij op dat moment geen zaal tot hun beschikking hadden, kwamen zij naar ons. Dus vandaar dat wij zaterdag voor de 2de achtereenvolgende week een uitwedstrijd hadden. We speelden deze wedstrijd helaas zonder Zoë en Lobke.  

De beginopstelling van de eerste set was: Suzan en Loes op de passer-loper positie, Solfee en Noor op het midden, Anne op de diagonaal, Gwyneth als spelverdeelster. Marloes begon niet als libero, aangezien ze de hele week niet kon trainen omdat ze ziek was, maar zodra de pass niet lekker ging, kwam ze er gewoon weer in. De set begon met een achterstand van 8-4, op dat moment werd Marloes weer in het veld gezet om de verdediging te versterken. Al snel stond het weer 11-11 door de goede service beurt van Anne. De set hebben we uiteindelijk gewonnen met 25-22.

De tweede set starten we met dezelfde opstelling. Al snel stond het 21-06 in ons voordeel. Loes wist de gaten bij de tegenstander goed te vinden en Suus had een hele mooie servicebeurt. Noor werd gewisseld met Anouk. Door de grote voorsprong dachten we dat we deze set al in de pocket hadden, toch kwam de tegenstander goed terug met een paar goede services. Uiteindelijk pakten we onze concentratie weer op en wonnen we de set met 25-17. 

De derde set begonnen we de wedstrijd met de opstelling van de set waarmee we geëindigd waren. Halverwege werd Julia voor Gwyneth gewisseld. Door middel van prikballen in het centrum kwam het eind van set al snel in zicht. Met veel tactische ballen wonnen we deze set met 25-15.

De vierde set begon met dezelfde opstelling als de einde vorige set, alleen werd Noor voor Loes gewisseld voor de passer-loper positie. We stonden voor met 23-12, maar door de moeilijke service van de tegenstander die we niet onder de knie kregen liep het op naar 23-18. Toen we van de service af waren, hebben we het afgemaakt met 25-21.

Volgende week opnieuw een uitwedstrijd tegen koploper RVC/Libanon'50. We spelen om 15.00 uur in Rotterdam en kunnen alle support gebruiken!

Noor

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website