Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Luuk Jothmann blijft hoofdtrainer dameslijn

De technische commissie van HLB Van Daal/DS heeft Luuk Jothmann gevraagd om nog een seizoen te blijven als hoofdtrainer van de dameslijn. José van Grinsven is dan ook erg blij dat het bestuur, Luuk Jothmann en de technische commissie tot een akkoord hebben kunnen komen voor komend seizoen.

 

Luuk JothmannDen Dungen 17 mei 2018 - "Nadat Luuk de ontstane vacature bij dames 1 had ingenomen was er al een andere sfeer in de groep merkbaar. Dit heeft een positief effect gehad op dames 1 team maar ook het dames 2 team dat hij ook eens per week traint.
HLB Van Daal/DS dames 1, dat als zevende is geëindigd in hun eerste jaar in de tweede divisie, en Jothmann geven invulling aan het motto van HLB "waar sport en plezier samenkomen"."

Jothmann voelt zich erg welkom bij HLB en is Marcel Vink ook erg dankbaar voor zijn ondersteuning het afgelopen seizoen. "Marcel is een echt verenigingsmens die begaan is met Donki Sjot. Hij heeft zeer zeker bijgedragen, net als de andere mensen in de vereniging, om na de plotseling ontstane vacature dames 1 op de been te houden. Er zijn natuurlijk wisselende resultaten behaald afgelopen seizoen met als absolute dieptepunt het verlies tegen VC Volt in de een na laatste wedstrijd. Zij speelden vrijuit en wij hadden een absolute off day. Daarentegen was de laatste wedstrijd echt een goede wedstrijd waar op niveau tegen VC Velden dames 1 werd gespeeld en die wilden echt niet verliezen als kersverse kampioen.
Een nieuwe coach impliceert vaak veranderingen. Daarmee wil ik zeggen dat iedere coach zaken op haar of zijn manier doet. Ik hou van een open sfeer waar we als team alles kunnen en mogen zeggen om zodoende te groeien. Het is een proces dat Ivo Martinovic mij onder ander heeft geleerd. Wat goed is moet je behouden en de rest proberen te veranderen in het belang van het team. Dat is wat ik ook hier heb gedaan er zijn veel goede zaken in gang gezet maar ook zaken waar ik een andere idee over heb. Daar wil ik graag aan blijven werken."

De keuze voor Jothmann was dan ook niet moeilijk nadat er een positieve evaluatie met het team en de technische commissie was gehouden.
Doelstelling van Jothmann is om te handhaven in de middenmoot waarbij het hoogst haalbare wordt nagestreefd.

Op dit moment worden er selectietrainingen gehouden voor de diverse damesteams van HLB. Hoe selecties hiervan eruit komen te zien wordt zeer binnenkort, in concept, duidelijk. Mochten er nog speelsters geïnteresseerd zijn voor een plaats in een promotieklasse team dan kunnen zij mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor nadere informatie.

Zowel het bestuur als ook de technische commissie en Jothmann zien het komende seizoen met vertrouwen tegemoet.

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website