Betrokken
Weten wat er speelt in je club

2 wedstrijden in 3 dagen voor Dames 1

Dames 1 speelt op donderdag 22-2 en zaterdag 24-2 tegen respectievelijk Eetcafe 't Centrum Thor Dames 1 en VC Olympia Dames 1.

 Vanavond speelt Dames 1 een inhaalwedstrijd tegen Eetcafe 't Centrum Thor Dames 1. De vorige keer was dit een spannende wedstrijd met uiteindelijk een 3-1 winst voor Dames 1. Vandaag wordt de wedstrijd echter bij Thor gespeeld. Dus Dames 1 zal aan de bak moeten. De wedstrijd begint vanavond om 20:15 uur in Bergambacht. Dus iedereen die vanavond nog niets te doen heeft, van harte welkom!

Lukt het vanavond echter niet, dan heeft u twee dagen later nog een kans. Want op zaterdag speelt Dames 1 iets dichter bij huis, gewoon in De Misse. Er zal gespeeld worden tegen VC Olympia Dames 1. De vorige keer speelde Dames 1 niet heel goed en werd met 3-1 verloren. Dat wil Dames 1 graag recht zetten in de thuiswedstrijd. VC Olympia is een goed team, dus Dames 1 zal hard aan de bak moeten om een overwinning uit het vuur te kunnen slepen. 

Deze week waren echter ook een aantal zieken in het team, de griep gaat niet aan Dames 1 voorbij. Echter was iedereen weer redelijk goed opgeknapt woensdag en dus zal de volledige selectie kunnen aantreden vanavond. 

Vrijdag is er weer een dagje rust, dan kunnen de beentjes even omhoog. Om op zaterdag weer te gaan knallen!

Dan rest nog een ding, tot vanavond of tot zaterdag!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website