Dames 1 ontvangt zaterdag Vlissingen

Zaterdag 11 februari spelen wij met Dames 1 van HLB Van Daal/DS thuis tegen VVS '92 1. De uitontmoeting met de Zeeuwse ploeg zit nog vers in ons geheugen;

we gingen toen in Vlissingen vol de strijd aan. De uitslag was wel 0-4 voor ons, maar we wonnen slechts met het minst mogelijke verschil van twee punten per set. Daarna stond er een teamuitje op het programma, dat zeer geslaagd is verlopen. Dus we hebben goede herinneringen aan die dag.

In de uitwedstrijd was het dus knokken voor ieder punt. Nu willen wij het anders doen. Het gezegde luidt dan ook: we hebben nog iets recht te zetten. Dit gaan we dan ook doen, althans dat is ons voornemen. Of het lukt? Na de mooie dubbel van afgelopen weekend (0-4 winst in de competitie en voor de beker door naar de kwartfinale) willen we dit succes gaarne voortzetten.

Dit is bovendien de laatste wedstrijd voor de carnaval, dus daarna zijn er twee weekendjes geen wedstrijden voor Dames 1.

Kom zaterdag 11 februari kijken hoe wij het doen tegen VVS '92 en moedig ons daarbij hartstochtelijk aan, om ons te helpen onze koppositie te behouden en misschien nog wel te versterken! De wedstrijd begint om 17.00 uur in sporthal De Misse.

[Ger van Heugten]

Tags: Dames1

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website