Dames 1 gaat op bezoek bij Voltena

Na enkele weekenden vrijaf gehad te hebben en met de carnaval nog in onze benen trekken we met Dames 1 zaterdag 4 maartin Nieuwendijk ten strijde tegen Voltena 2.

Dit was in de eerste competitieronde een mogelijke topper, ware het niet dat zij de uit- en thuiswedstrijden met een heel verschillende opstelling spelen. Het werd in De Misse een makkelijke 3-1 overwinning voor HLB Van Daal/DS, met als toetje voor Voltena een afgegeven set.

De wedstrijd van 4 maart is daarentegen anders dan de andere thuiswedstrijden van Voltena 2. Zij kunnen die dag geen speelsters van hun Dames 1 laten meedoen, omdat die op dezelfde tijd een uitwedstrijd hebben.

Wij moeten werken aan ons ritme van wedstrijden spelen, want de laatste competitiewedstrijd was voor ons op 11 februari. We komen langzaam aan in het slotakkoord van de competitie en we staan lekker bovenaan met 7 punten los op nummer 2 Spivo. Dit lijkt veel, maar is – als we naar het programma kijken – niet zo veel. Wij hebben de komende wedstrijden allemaal toppers af te werken, dus het is zaak om alle hens aan dek te houden en geen punten te morsen.

Wij kunnen weer aantreden met een voltallige fitte selectie en zullen proberen alle tegenstanders achter ons te houden. Want dán pas word je kampioen!

We hopen weer op wat trouwe supporters tijdens deze uitwedstrijd, die om 18.00 uur begint in sporthal Iris te Nieuwendijk. Je bent van harte welkom.

[Ger van Heugten]

Tags: Dames1

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website