Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Heren 4 neemt Kampioensduik

"Heren Senioren 4" heten ze in hun competitie, de derde klasse. En ze zijn kampioen! Dat waren ze vorige uit-wedstrijd al, en vrijdagavond werd dat in Sportcafe De Misse ook thuis uitbundig gevierd.

Maar eerst mochten onze Heren nog een wedstrijd spelen tegen Nuvoc uit Veldhoven. In de eerste twee sets stonden de jongens van Heren 4 als jonge honden te ballen. Sommigen in het team hebben nog de leeftijd voor een A-team en zijn nog geen 18. Er werden mooie aanvallen opgezet, en ondanks af en toe ongeconcentreerde momenten, werden er heerlijke ballen in het veld van de tegenstander gerost. De tegenstander kwam er niet aan te pas. De derde set was rommelig, er stonden ook wat katerige jongens in het veld, en werd verloren. Dat krijg je als je net 18 bent geworden...

De vierde set moest de overwinning binnen halen en dat deed Heren 4 vol overtuiging. De mooiste punten werden evenwel na het fluitsignaal van de scheidsrechter gemaakt. Nadat Joep de laatste punt scoorde, en het kampioenendansje en het bedanken van hun coach Dick met een fraai cadeau, werd het bier de kleedkamer ingedragen en werd er liederlijk gedoucht. Even later in Sportcafe De Misse probeerden de 18-plussers bier te halen voor hun teamgenoten. Dat trucje werd doorzien door Femke. Nix-18 is Nix-18. Ze tracteerde de heren op een vermanende preek. En ook al vlogen de charmes over en weer, Femke hield voet bij stuk.

Kevin en Joep zullen na het behalen van hun eindexamen naar Eindhoven verhuizen en stoppen dan waarschijnlijk met volleyballen in onze club. Luuk gaat in Nijmegen studeren en wonen en stopt nu ook. Voor hen was dit hun laatste wedstrijd voor hun club. Joep had net de dag ervoor zijn 18e verjaardag gevierd. Er was dus nogal veel te vieren. 

Al vrij diep in de avond sloot het Sportcafe, maar de Heren waren nog volop in hun kampioenenroes. Dan maar chillen elders in het dorp. Ze vonden een zwembad dat de afgelopen dagen lekker opgewarmd was door het prachtige weer. Er werd een nieuw trainingsonderdeel geoefend: het gemeenschappelijk teambommetje. En toen Luuk ook nog popcorn maakte en ten slotte nog een pizza in elkaar flansde was het feest voor onze Heren 4 eindelijk compleet.

Want het zijn al zulke volwassen kerels! Proficiat met jullie gezellige en succesvolle jaar!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website