Heren 1 in slaap gevolleybald

U leest het goed; Heren 1 in slaap gevolleybald. Afgelopen zaterdag trad heren 1 aan in en tegen Kampen. Het vlaggenschip van Reflex was de tegenstander, dit team is ook meteen de huidige koploper van de topdivisie.

Waar vooraf spektakel werd verwacht vanwege de sfeer en het volleybal wat de dungense mannen afgelopen weken lieten zien, werd het een tikkeltje anders.

3 sets lang werd Reflex heren 1 het vuur aan de schenen gelegd, waar sporadisch ook nog eens een voorsprong op het bord stond ook. Zoals de eerste set, waar de mannen van trainer/coach Sander Mulder vakkundig een 8-4 voorsprong weggaven met een hele rits aan servicefouten. Opmerkzaam werd vanaf de bank vastgesteld dat er over twee teams verspreid in alleen de eerste set al 10 keer fout werd geserveerd. setstanden: 25-22, 25-21 &25-22, Uitslag: 3-0 voor Reflex. 

Waar vorige weken sfeer en "schwung" in het team zat, was daar afgelopen zaterdag niets van te merken. Het spreekwoordelijke mes tussen de tanden ontbrak, ondanks aardig niveau werd er helaas niet extra's gebracht. Mede hierdoor kon reflex aan het eind van de set steeds weglopen, heren 1 sloot netjes aan tot net boven de 20 waarna het weg werd gegeven. Had hier meer in gezeten...
Ja, de spelers en staf denken van wel. 

Op naar volgende week dan maar, aankomende zaterdag zal HLB heren 1 aantreden tegen de mannen van Inter Rijswijk. In Rijswijk was het een pot waar op de cruciale momenten wat domme fouten werden gemaakt. Deze week zal er weer hard  getraind worden om dat deze keer niet te doen. 

Voor de mensen die met het donkere weer geen zin hebben om van de bank af te komen zal er uiteraard weer een livestream verzorgd worden. 

Mocht u wel zin hebben om het hoogst spelende mannen team van het zuiden in actie te zien. We zien u graag verschijnen op de tribunes van sporthal de Misse in Den Dungen. Zaterdag 9 februari, 20.00! 

Tot dan, bij ons in Brabant!

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website