Heren 1 wint spannende vijfsetter

Voor het publiek was het afgelopen zaterdag smullen, na een spannende vijfsetter stapt heren 1 als winnaar van het veld af. 

Zaterdag mochten de mannen van trainer coach Sander Mulder aantreden tegen de nummer 3 van de ranglijst, CAS-CRM/ZVH uit zevenhuizen (voorheen nesselande). 

Set 1 was een ware walkover waarin de spelers van heren 1 alle hoeken van het veld te zien kregen. Weinig moois te schrijven over die set, uitslag 10-25.

Set 2 was voor de neutrale supporter een veel mooier gevecht, waarin de ploegen gelijk opgingen. Boven de 25 (!) werd het pas beslist, een nipte overwinning in die set werd gepakt door heren 1. 1-1 in de wedstrijd, uitslag 29-27.

In set 3 gaven de Dungense mannen in het begin niets cadeau, de punten die wel de kant van ZVH op gingen waren zwaar bevochten. Met flinke servicedruk en een sterke blokkering werd snel de voorsprong gepakt. Tijdens de big points ging het echter mis, stomme fouten over de gehele linie zorgden ervoor dat heren 1 deze set alsnog uit handen gaf. Uitslag in de wedstrijd, 1-2 achter. Set 3: 23-25.

In set 4 begon de machine weer te draaien, door enthousiast volleybal gecombineerd met een puntenmachine aan de buitenkant werd er flink uitgelopen. De mannen van ZVH leken met hun hoofd al in de 5e set bezig te zijn waardoor heren 1 vrij simpel uitliep naar een ruime winst. 2-2! uitslag set 4: 25-9.

Set 5 ging lang gelijk op, beide teams lieten een leuk niveau zien. Zoals hierboven beschreven was het voor de neutrale supporter een leuke partij om te zien. Heren 1 was echter net iets scherper dan de tegenstander, rond 9-8 voorsprong werd er nog een mooie serie neergezet waardoor de winst al zo goed als binnen was. Rustig werd ook deze set nog uitgespeeld waardoor heren 1 weer 2 punten in den dungen hield. Uitslag: 3-2, set 5: 15-11.

Wij bedanken al het aanwezige publiek voor hun steun tijdens deze leuke wedstrijd! 

Volgende week treed heren 1 aan tegen de studenten van Donitas, de mannen zijn in vorm dus ze zullen er ongetwijfeld alles aan doen om de punten in Groningen te houden. Heren 1 zal er echter ook alles aan gaan doen om de punten mee terug naar "ons brabant" te nemen. 

Er zal uiteraard weer een livestream verzorgd worden voor alle thuisblijvers. Deze is te vinden op de facebook van HLB van Daal/DS heren 1!

 

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website