Heren 1 verliest in Capelle

Afgelopen zaterdag mochten de mannen van het eerste aantreden tegen Maatwerkers VCN, de wedstrijd in Capelle aan den Ijssel werd geen gemakkelijke. Er werd in een goed doordachte opstelling begonnen, waarin Wouter van de Ven en Job groenendaal allebei ook op midden mee moesten draaien. Dit door het blessureleed op de midden positie waar zowel Luuk Vergeest als Bas van Meurs niet inzetbaar zijn. Daarnaast lag ook Steijn van de Bos nog eens ziek op bed. 

Tijdens set 1 en 2 werd er redelijk gevolleybald, punten gingen heen en weer en qua niveau werd er eigenlijk een goede wedstrijd neergezet. Toch werden er aan het einde van de set teveel eigen fouten gemaakt, hierdoor stond er een 2-0 achterstand op het bord. Trainer coach Sander Mulder sprak het team toe en probeerde iedereen op scherp te zetten. Dit had echter niet het gewenste effect, de derde set ging met een vlot tempo richting de tegenstanders uit Capelle. Teveel eigen fouten over de gehele linie zorgden ervoor dat de achterstand niet meer in te halen was. 3-0 verlies, setstanden: 25-22, 25-22 en 25-17.

De mannen van heren 1 zullen aankomend weekend proberen om het jaar winnend af te sluiten, daarna zal er uiteraard rust zijn en kan iedereen weer fit aan het nieuwe jaar beginnen. Dat is in ieder geval wel de bedoeling.

De wedstrijd HLB van Daal/DS - MKB accountants VCV zal om 20.00 gespeeld worden. De mannen uit Veenendaal hebben tot nu toe ook hun draai nog niet helemaal kunnen vinden. Met een 10e plek op de ranglijst bevinden ze zich twee plekken onder de Dungense formatie, spektakel gegarandeerd dus. 

Aankomende zaterdag, 20.00, de Misse in Den dungen. Voor de thuisblijvers zal er uiteraard weer een livestream verzorgd worden door onze streamer Luuk Vergeest. Heren 1 kan in deze wedstrijd alle steun en aanmoediging gebruiken dus we zien u liever terug op de tribune! 

Tot dan, bij ons in brabant! 

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website