van de Ven strikes again.

Waar hij vorige week als cultheld werd bestempeld in de voorbeschouwing, ging hij deze week een stukje verder. De regionale krant stond op de stoep om "onze eigen" Dirk van de Ven aan de tand te voelen over zijn avontuur bij heren 1. 

Afgelopen zaterdag mocht hij het goede voorbeeld eerst geven met heren 2, door wie Hajraa heren 1 van de mat werd geslagen. Tegelijk werd de koppositie in de 2e divisie ingenomen. Gefeliciteerd mannen, goed voorbeeld doet hopelijk volgen. 

Dan de derby: de wedstrijd werd al weken van tevoren aangekondigd in verslagen op eigen site, ook op verschillende andere. HLB van Daal/DS-Volley Tilburg. Een wedstrijd werd het, de 3 punten bleven gelukkig allemaal in Den Dungen. Onder toeziend oog van menig sponsor en relatie werd het een echte strijd. Qua niveau had HLB de gehele wedstrijd de overhand, spannend werd het wel. Met 2 sets boven de 25 kun je zeggen dat het een waar spektakel stuk werd zowel voor de toeschouwers op de tribune als thuis. 

Met 3 punten bij de stand opgeteld stijgt heren 1 een plekje op de ranglijst. 
Volgende week zal er een weekend niet gespeeld worden door heren 1, de week erna zal de uit wedstrijd tegen VCN in Capelle aan den Ijssel op het programma staan. Ook in de beker werd er al tegen deze tegenstander gespeeld, de uitslag toen was 3-1 in voordeel van VCN. De spelers en staf van heren 1 zullen erop gebrand zijn de score dit keer anders uit te laten vallen. 

Heren 1 houd u op de hoogte!

 

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website