Ditmaal geen wake-up call voor heren 1

Afgelopen zaterdag stond voor heren 1 de uitwedstrijd naar Zevenhuizen op het programma. De tegenstander, CAS-CRM/ZVH, had wat recht te zetten na hun vorige wedstrijden. Heren 1 had graag de stijgende lijn ingezet. Na 2 weken op rij een 2-0 achterstand goed gemaakt te hebben moesten ze er afgelopen zaterdag aan geloven, 3-1 verlies en daarmee 0 punten mee naar Brabant.

In set 1 werd er wederom niet scherp gestart, na een goede service beurt van Zevenhuizen keek heren 1 al snel tegen een 5-0 achterstand aan. Trainer/coach Sander Mulder was genoodzaakt een time out te nemen. Na deze time out werden er eindelijk punten gescoord, door een goede blokkering werden de aanvallen af en toe gekeerd. Toch waren er spelers aan de andere kant van het net die te makkelijk konden scoren. Langzaam liep CAS-CRM/ZVH wat verder uit, eindstand van set 1: 25-14. Verloren dus.

Set 2 dan maar, wederom werd er niet gevolleybald. Service druk en communicatie over de hele linie waren niet aanwezig. Bij een 2e time out bij de stand 16-11 voor ZVH begon het tij te keren. Een aantal mooie punten werden gescoord, tel daarbij een scorende blokkering op en je hebt een voorsprong net voor de 20. Er ontwikkelde zich een spannende strijd waarna middenaanvaller Dursley Rimon het setpunt binnen mocht slaan. Eindstand: 24-26… 1-1

Heren 1 begon de 3e set net zoals de eerste, niet scherp. Een aantal passfoutjes op rij zorgden er voor dat ZVH weer een voorsprong kon nemen. Daarna ging het gelijk op, heren 1 kon zelfs langzij komen met een time out van ZVH als gevolg. Hierna kreeg ZVH met hun blokkering meer grip op de aanvallen van heren 1, resultaat: 25-19 voor de thuisspelende ploeg.

In set 4 ging het gelijk op, mooie acties aan allebei de kanten van het net. Spektakel voor het publiek. Toch weer die kleine achterstand. Een 19-15 achterstand werd teniet gedaan door een goede service serie van Finn Frielink.  Bij 19-19 besloten de middens van ZVH hun handen nog maar eens extra ver over het net heen te steken. Als gevolg volgde er een paar mooie, toch spijtige, killblocks in het voordeel van ZVH.  Bij de stand van 24-23 kon het thuisspelende team via een goed spelende Chris van Mullem het eerste matchpoint benutten.  25-23, 3-1 verlies voor heren 1.

Hiermee is heren 1 helaas zonder punten teruggekeerd naar Brabant, terug naar de tekentafel..

Aankomende zaterdag treed heren 1 aan tegen NTC-Vastgoed Donitas heren 1, de studenten uit Groningen hebben afgelopen zaterdag gewonnen van Reflex dus zullen er op uit zijn deze goede lijn door te zetten. Heeft u rond een uur of 20.00 niets te doen? Heren 1 ziet u graag verschijnen op de tribunes van De Misse.

Naderhand zal het, nu al legendarische, herren ein Oktoberfest plaatsvinden in sportcafe de Misse. Neemt allen uw lederhosen of dirndl mee voor aanmoediging in sfeer!

Wij zien u graag bij ons in brabant!

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website