HLB van Daal/DS verliest laatste competitiewedstrijd van het seizoen.

Afgelopen zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma tegen Pelster/Cito. Bij de mannen uit Zeist stond de druk er flink op. Pelster/Cito moest twee sets winnen op zeker te zijn van lijfsbehoud in de Topdivisie.

In een goed gevulde sporthal De Misse begonnen beide ploegen aan de 1ste set van de wedstrijd. De mannen van HLB van Daal/DS begonnen moeizaam aan de wedstrijd. Er waren echter wel wat veranderingen in het veld, Tom Koops als vervanger van Nils Fleuren en Thijs Princen op de midden. De veranderingen waren echter geen excuus voor het mindere spel. Het ontbrak bij de mannen uit Den Dungen aan scherpte en focus. Er werden onnodig veel fouten gemaakt en er werd niet slim gespeeld. Pelster/Cito daarin tegen speelde zakelijker volleybal. De eerste set ging dus ook naar de uitploeg met 21-25.

In de 2de set moesten de mannen uit Den Dungen zich herpakken en terug in de wedstrijd zien te komen. Het volleybalniveau van HLB van Daal/DS was niet veel beter. Er zat echter wel meer vechtlust in het spel van de thuisploeg. Richting de bigpoints werd het spannend, beide ploegen gingen gelijk op. Uiteindelijk trok Pelster/Cito aan het langste eind. De mannen uit Zeist wonnen ook de tweede set, deze keer met 27-29. Door het winnen van deze set blijft Pelster/Cito in de Topdivisie, gefeliciteerd!

In de 3de set moest HLB van Daal/DS alles op alles gaan zetten. De laatste seizoen wedstrijd mocht niet verloren worden. De 3de set deden de mannen van HLB van Daal/DS een stapje erboven op. Het spel was zeker niet van kwaliteit maar het was minder slordig dan in de eerste twee sets. De 3de set werd gewonnen door HLB van Daal/DS met 25-22.

In de 4de set was het aan de thuisploeg om er nog een vijf setter uit te slepen. Maar ook deze set werd er geen goed volleybal gespeeld. Ondanks het mindere spel ging het in de 4de set gelijk op. Eenmaal money time moesten de mannen van HLB van Daal/DS laten zien dat zij de betere waren op het moment dat het er toe doet. Helaas lukte het de mannen uit Den Dungen niet om een 5de set uit het vuur te slepen. De 4de set werd gewonnen met 23-25 door Pelster/Cito.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van een 3 helden. Na vele jaren in heren 1 gespeeld te hebben neemt Jeroen een stapje terug. Hij zal volgend seizoen zijn kunsten tonen in heren 3. Jeroen bedankt voor de vele jaren dat we van je hebben mogen genieten! Naast Jeroen zijn er twee andere helden die hun laatste wedstrijd voor HLB van Daal/DS hebben gespeeld. Rens en Thijs zullen volgend seizoen spelen voor Volley Tilburg. Beide bedankt en tot volgend seizoen, aan de andere kant van het net!

Heren 1 wil alle supporters bedanken die ons heeft aangemoedigd dit seizoen, bedankt voor jullie steun! Daarnaast willen we de crew en de Dj’s bedanken voor iedere thuiswedstrijd!

We zien jullie graag volgend seizoen!

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website