Betrokken
Weten wat er speelt in je club

HLB van Daal/DS wint matig duel tegen hekkensluiter

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter uit de topdivisie op het programma. HLB van Daal/DS nam het in De Misse op tegen De Witte Olhaco. Ondanks dat de tegenstander niet compleet was, mochten de mannen van HLB van Daal/DS zijn tegenstanders niet onderschatten.

De 1e set kwamen de mannen uit Den Dungen langzaam uit de startblokken. Het lukte de thuisploeg niet om afstand te nemen van de mannen uit Hoogeveen. HLB van Daal/DS kon niet de gewenste servicedruk neerleggen om zo De Witte Olhaco geen kans te geven. HLB van Daal kon geen vuist maken en afstand nemen van De Witte Olhaco. Toen het “Money Time” was, nam coach Sander Mulder een time-out. De mannen van HLB van Daal kwamen feller, scherper en enthousiaster de time-out uit. De eerste set werd met een klein verschil van twee punten gewonnen door de mannen uit Den Dungen, eindstand 25-23.

In 2e set was het aan de thuisploeg om in het begin er meteen bovenop te zitten. Ook in de 2e set werd er met de tegenstander mee gevolleybald. Toch lukte HLB van Daal/DS het om halverwege de set een kleine voorsprong van drie punten te nemen. Halverwege de 2e set vonden ook wissels plaats. Richting “Money Time” lukte het de mannen uit Den Dungen om de voorsprong van drie punten vast te houden. De Witte Olhaco kon de achterstand van drie punten niet meer goedmaken. De tweede set werd gewonnen door HLB van Daal/DS met 25-22.

Na een matige 1e en 2e set moesten de mannen van HLB van Daal/DS in de 3e set laten zien dat het alsnog een klasse beter was dan De Witte Olhaco. Maar net zoals in de vorige sets was het spel van de thuisploeg onder niveau. Ook in de 3e set werden een aantal wissels doorgevoerd, waardoor iedereen speeltijd kreeg. De 3e set werd gewonnen met 25-23.

Ondanks de 3-0 zege was het een slechte wedstrijd van HLB van Daal/DS. Met een niet compleet De Witte Olhaco had HLB van Daal/DS met ruimere cijfers moeten winnen.

De eerste volgende wedstrijd zal pas gespeeld worden op 10 maart uit tegen MKB Accountants/VCV. De mannen uit Den Dungen hebben dus 3 weken voorbereiding om te laten zien dat het tegen MKB Accountants/VCV beter kan volleyballen dan afgelopen zaterdag.

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website