Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Heren 1 verliest topper tegen Dio/Bedum

Afgelopen zaterdag reisde de mannen van HLB van Daal/DS af naar Bedum. Met de sneeuwval in het weekend had de heren 1 zich voorbereid op een lange reis. Na een reis van 2,5 uur naar Bedum kwam heren 1, eerder dan verwacht, aan in sporthal “De Beemden”. Heren 1 had alle tijd om zich voor te bereiden op de wedstrijd. Ook voor de wedstrijd tegen Dio/Bedum werd het prachtige lied “You Never Walk Alone” gezongen. We waren er klaar voor, de wedstrijd kon gaan beginnen.

De 1e set begon HLB van Daal/DS slordig aan de wedstrijd. Er werden veel servicefouten gemaakt waardoor Dio/Bedum gemakkelijk aan hun punten kwam. Ondanks dat HLB van Daal/DS niet goed in de wedstrijd zat, werd er een prima side-out gedraaid. Daarnaast werd er goed verdedigd, tijdens deze lange rally’s trok heren 1 vaak aan het langste eind. Toen beide teams de 20 naderde werd het pas echt leuk, het ging gelijk op en beide teams kregen genoeg kansen om de 1e set naar zich toe te slepen. HLB van Daal/DS kreeg twee setpunten om de set te winnen, helaas lukte het niet om deze setpunten te verzilveren. De 1e set ging mede door 2 fantastische acties van de setter van Dio/Bedum met 30-28 naar de thuisploeg.

Begin 2e set was het aan de mannen van HLB van Daal/DS om de verloren 1e set van zich af te schudden en opnieuw keihard te vechten voor setwinst. Ook in de 2e set werd er aan beide kanten veel fout geserveerd. Het lukte wel om met onze serve meer druk bij Dio/Bedum neer te leggen. Hierdoor had HLB van Daal/DS halverwege de set een kleine voorsprong van 3 punten. Het was nu de kunst om deze voorsprong tot aan het einde van de set te behouden. Helaas lukte dit niet en werd het net als in de 1e set een thriller. Ook deze set kreeg HLB van Daal/DS twee setpunten maar deze werden weer niet verzilverd. Ook de 2e set werd gewonnen door Dio/Bedum met 27-25.

Nu HLB van Daal/DS 2-0 achter stond moesten onze mannen alles of niets gaan spelen om toch nog één -of twee punten mee naar Den Dungen te nemen. In de 3e set was er geen sprake van spanning. Heren 1 werd overlopen door Dio/Bedum en had deze set niks te zeggen. De 3e set werd verloren met 25-12.

Volgende week speelt heren 1 de laatste wedstrijd voor de winterstop. Onze mannen zullen het thuis opnemen tegen VoCASA. Ook deze wedstrijd zijn de belangen groot, wanneer er gewonnen wordt, zal HLB van Daal/DS VoCASA inhalen op de ranglijst. De wedstrijd begint om 20:00, tot dan!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website