Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Wordt het zaterdag plek 6 of 7?

Dat is de vraag die vandaag aan de orde is. Na twee opeenvolgende overwinningen tegen respectievelijk Pelster/Cito Zeist en Stichting Webton Hengelo is het verschil met Compaen slechts één punt. Bij een ‘gewone’ overwinning met 3-0 of 3-1 zijn onze mannen op een keurige zesde plaats geëindigd. In alle andere gevallen is het afwachten wat Compaen doet.
Tegenstander van vandaag is het inmiddels al gedegradeerde NEXT Volley uit Dordrecht. Een tegenvaller voor deze ploeg die vooraf toch ruim in de middenmoot ingeschat werd. Maar door de verzwaarde degradatieregeling moeten nu maar liefst vier ploegen degraderen uit de Topdivisie Heren.

Terugblikkend op het seizoen kan de conclusie slechts zijn ‘dat er veel meer in had gezeten dan nu het geval is’. Na een ijzersterk begin met zowaar de koppositie vielen onze mannen zwaar terug. Liefst 5 verlieswedstrijden moesten we incasseren en we zakten als een baksteen op de ranglijst. Sterker nog; we kwamen op het randje van een degradatieplaats te staan.
Maar in de tweede helft van de competitie werden weer veel punten behaald. Inmiddels zijn dat er 32.

Voor het komende seizoen is inmiddels ook duidelijk wie er de selectie gaan verlaten. Ted Broeren moet noodgedwongen na een lang dienstverband toegeven aan de lichamelijke klachten. Vanaf november 2016 is hij niet meer inzetbaar geweest door zijn rugproblemen. Daarnaast is Bas van Meurs degene die een nieuwe stap in zijn volleyballoopbaan gaat zetten. Hij gaat in België in de B-liga spelen. Wij wensen hem veel succes toe in ‘het verre buitenland’ en bedanken hem voor zijn inzet voor het team.

Vanzelfsprekend komt er aanvulling bij het team. Hoe dit er exact uit gaat zien is op dit moment nog niet bekend. Maar dat we een sterk en volwaardig selectieteam zullen hebben dat staat inmiddels al wel vast. Ook de beide trainers Sander Mulder en Ferry-Jan Weerdesteijn blijven aan de selectie verbonden.

Iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat H1 in het seizoen 2016/2017 Topdivisie kon spelen willen wij ook hier nog eens extra bedanken: sponsoren, ballenmeisjes, DJ’s, speakers, tellers, vlaggers, opbouwploeg en iedereen die we hierbij vergeten. BEDANKT en zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.

De spelers en staf van Heren 1 van HLB Van Daal/DS wil u allen hartelijk bedanken voor de aanmoedigingen en support tijdens de thuiswedstrijden. En de echte fanatieke supporters die ook bij onze uitwedstrijden waren in het bijzonder! Wij hopen ook volgend seizoen op u te mogen rekenen !!

 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website