Tempel Challenge 2019

Ben jij tussen de 9-16 jaar? Ga ook jij op donderdagavond 7 maart  met je teamgenoten de uitdaging aan?????

Schrijf je in voor ‘The Temple Challenge’                                                                      

The Temple Challenge is een geweldig avontuur voor vrienden, familie of teamgenoten. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn...

Je krijg per kamer 6 minuten de tijd om de opdracht te vervullen en daarmee een goede score neer te zetten. Er zijn in totaal 10 kamers. Daarbij is samenwerking, behendigheid en creativiteit van groot belang. Doe je met jouw team alles snel en goed? Dan is de kans groot dat jouw team als winnaar uit de bus komt!

We worden om uiterlijk 18.30 verwacht in Nistelrode. We vertrekken om 17.45uur bij de Misse. Het programma duurt tot ongeveer 21.30uur. Je mag ook rechtstreeks komen. Maar meld dit dan even.

We hebben voor deze activiteit rij-ouders nodig (dus willen we vragen om per team je vervoer te regelen, en dit even door te geven tijdens de aanmelding aan de jeugdcommissie)

We vragen voor deze activiteit een eigen bijdrage van 5 euro p.p.

Wij hebben er veel zin in, hopelijk jullie ook!!!                      

Geef je snel op want er kunnen max. 40 kinderen mee. Vol is helaas vol. Aanmelden kan  via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld hierbij je naam, leeftijd, team waarin je volleybalt en of je ouders kunnen rijden (heen en/of terug en het aantal zitplaatsen). Teams bestaan uit 4 personen. Geef jezelf op als team. Opgave zonder team kan ook dan delen wij je in.

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website