Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Stoftocht 2018

Op vrijdag 9 november 2018 hadden we weer onze stoftocht of slijktocht. De weken voor deze datum was het over het algemeen erg droog dus om natte plekken op te zoeken was erg lastig. Aangezien alle paden droog waren was het stoffig en er lagen veel bladeren op de grond van de bomen. In totaal hadden we 20 jeugdleden die mee zouden lopen onder begeleiding van diverse ouders.

De start was dit jaar wederom bij de familie Rijkers aan de Wolfsdreef 2 b te Sint Michielsgestel. Ideale start en finishplaats omdat het dicht bij het bos en de route ligt.

De ontvangst was als vanouds en nadat de kids zich verzameld hadden in groepjes kon er gestart worden. De start ging vanaf 19.45 uur.  

Na diverse opdrachten en een ruime wandeling van ongeveer 5 kilometer in het donker door weilanden, over de weg en diverse bospaadjes, kwamen de groepen weer terug op de startlocatie. Natuurlijk gebeurde het dat diverse kinderen met schoenen en laarzen vast kwamen te zitten in de

Onder het genot van warme chocolademelk, ranja, chips en andere versnaperingen kon men bijkomen.

In deze route was op het laatst wederom een kleine schrikverrassing ingebouwd. Je hoeft niet veel te doen om ze te laten schrikken. Onderweg bij het uitzetten van de route was ik vergeten om op een bordje het woordje ENG weg te halen wat er op geschreven stond. Hierdoor maakten de kids elkaar al gek terwijl er niets aan de hand was.

Alle groepen liepen de route uit zonder problemen en in 1 keer helemaal goed. We hoefden niemand te gaan zoeken.

Nadat iedereen tevreden naar huis was gegaan hebben we nog met de jeugdcommissie alles opgeruimd en sloten wij met een tevreden gevoel deze avond af.  

Let op binnenkort komt de Kerststerren actie er weer aan.

Gr. Pieter Gooijaers

Nd. Jeugdcommissie HLB / Donkisjot.

Na afloopNa afloop 2Na afloop 3

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website