Betrokken
Weten wat er speelt in je club

vriendje/vriendinnetje toernooi 30 september 2018

Zondagochtend 30 september was het weer tijd voor het vriendje/vriendinnetje toernooi. Een moment voor onze cmv-leden om aan hun vrienden te laten zien hoe leuk volleybal is!

Het was helaas maar een klein groepje kinderen die dit jaar meededen aan het VVT. Maar toch was het erg gezellig. Door het kleine groepje was het iets minder groots opgezet dan de andere jaren. De kinderen die nog niet op volleybal zaten konden daardoor ook wat tips krijgen om het partijtje wat volgde ook goed mee te kunnen spelen. De uitslag was erg spannend, twee teams hadden hetzelfde aantal toernooipunten waardoor de setpunten belangrijk werden. 

Sophie van Krevel en Hannah Wagenaars gingen uiteindelijk met de eerste prijs naar huis! Gefeliciteerd Sophie en Hannah!

In het voorjaar zullen we wederom een VVT organiseren.(14 april 2019) We hopen dan op een grotere opkomst. Dus noteer het alvast in je agenda!

 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website