Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Kerststerrenactie 2017 groot succes ondanks winters weer

Kerststerrenactie:

9-12-2017

Zaterdag 9 december 2017 trokken 0m 09.00 uur 25 groepjes verkopers Den Dungen, Gemonde en Sint-Michielsgestel in, om namens onze volleybalvereniging huis-aan-huis kerststerren te verkopen. De groepjes bestonden uit jongens en meisjes van onze jeugdteams. Oudere leden en ouders brachten de teams en de kerststerren naar de juiste wijk en assisteerden bij de verkoop.
 
De Jeugdcommissie had wederom een en ander georganiseerd. Op vrijdagavond werden de kerststerren gebracht bij het scouting gebouw in Den Dungen. Tevens werden er door de jeugdcommissie nog diverse bakken met kerststerren naar de locatie van het loonbedrijf Gakeer gebracht. Op zaterdag 9-12-2017 om 09.00 uur kwamen de eerste leden al om kerststerren te gaan verkopen. Ze vertrokken met auto's vol kerststerren, wisselgeld en kerstmutsen. Het begon met mooi droog weer en zelfs een klein zonnetje scheen door de wolken. Later begon het eerst te regenen wat overging in natte sneeuw. De eerste groepjes kinderen waren omstreeks 11.00 uur weer terug. Die hadden goed werk verricht in de voorverkoop. Hierdoor was het huis aan huis verkopen van hen qua tijd aanzienlijk verkort. De lege bakken werden teruggebracht en de kids kregen chocolademelk en een broodje knakworst. Omstreeks 13.00 uur kwam de laatste groep terug en ook deze keer weer was alles uitverkocht. Iedereen inclusief de jeugdcommissie kon moe maar voldaan naar huis toe gaan.

De penningmeester mag weer aan de gang met het tellen van het ontvangen geld, maar de verwachting is dat de opbrengst weer rond de 3000 euro zal liggen voor de club.  
Van deze opbrengst kan de jeugdcommissie van HLB/DS weer diverse activiteiten organiseren. Wederom bleek maar weer dat vele handen licht werken maken. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen waardoor het voor de organisatie fijn was om te zien dat alles goed liep en alles verkocht was.

Tot volgend jaar!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website