Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Kerststerrenactie 2017

Voor onze jeugdleden en hun ouders

KerststerZaterdag 9 december 2017 houdt Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS weer de jaarlijkse Kerststerrenactie. Hij begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. Het startpunt is het Scoutinggebouw aan het Tennispad (tegenover De Misse).

Voor het uitvoeren van deze actie hebben we de inzet van alle jeugdleden (t/m 16 jaar) nodig, dus ook de jeugdleden uit de seniorenteams. Verder hebben we per team minimaal 3 hulpouders/ rijouders nodig. Ook zijn de leden van twee seniorenteams ingeschakeld om mee te gaan lopen, samen met de mensen van de Jeugdcommissie en een aantal bestuursleden. Kortom, de actie wordt zeer breed gedragen!
 
De spelregels voor de actie zijn dit jaar hetzelfde als vorig jaar. Hierdoor levert iedereen dezelfde bijdrage, waardoor de actie kort en krachtig kan verlopen. Dan kan iedereen weer snel op weg naar zijn eigen bezigheden (bijvoorbeeld de geplande volleybalwedstrijden).

"Spelregels"

Per verkoopteam worden twee wijken gelopen en per wijk moet een vast aantal kerststerren  worden verkocht. Er hoeven ook niet meer sterren dan dat aantal verkocht te worden. Door dit met z’n allen te doen maken veel handen licht werk. Door het succes van de verkoop van vorig jaar was iedereen net na het middaguur klaar en bleven we niet met restanten kerststerren zitten.

Als de sterren op zijn, noteert het verkoopteam welk deel van de wijk gelopen is.

Als verkoopteams nog sterren over hebben nadat ze hun wijk gelopen hebben, kunnen ze een restant van een andere wijk lopen, of een nog niet uitgegeven buitenwijk. Dus je bent net zo lang bezig tot de kerststerren verkocht zijn.

Belangrijke tip is vooral om ervoor te zorgen dat je in de voorverkoop bij ouders, opa’s oma’s, tantes, ooms, neven en nichten, kennissen al veel verkocht hebt van dit aantal. Hierdoor hoef je op de dag zelf er niet veel meer te verkopen.

De toegewezen seniorenteams gaan als extra kracht mee en worden verdeeld over de verkoopteams.
Ook de bestuursleden en Jeugdcommissieleden worden als extra krachten ingezet.

Vanaf 9.30 uur kunnen de wijktoewijzingen en de kerststerren worden opgehaald in het Scoutinggebouw. De actie eindigt om circa 13.30 uur. Als je met je verkoopteam eerder klaar bent, meld je je af, reken je het geld af en krijg je nog wat te eten en te drinken, waarna je naar huis kunt.

Er kunnen op deze manier na afloop geen kerststerren over zijn. Alle jeugdteams kunnen op de geplande ochtend en in het geplande tijdsbestek aanwezig zijn.

Als teamleden zich afmelden, belasten zij de overige teamleden extra. Afmelden kan dan ook alleen bij voorzitter Juliette van Rooij. Het staat het team vrij om naar rato kerststerren af te leveren bij de afmelder(s), mits ze meteen worden afgerekend.

Kosten kerststerren: 1 voor 3,75 euro,  2 voor 7,50 euro en 3 voor 11 euro.

Nogmaals "het waarom" van de actie:

Onze club HLB/DS heeft een zeer actief jeugdbeleid met veel extra trainingen en goede trainers. Ook hebben we veel jeugdactiviteiten buiten het volleybal om, gewoon omdat het leuk is, en als teambuilding. De gevraagde contributie is best hoog, maar nog steeds niet toereikend. Alle extra’s kunnen we doen dankzij de sponsors van de club en vooral ook door de kerststerrenactie. De actie is dus in je eigen belang en het maakt onze club bijzonder. Vandaar!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website