Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Jeugd Beachvolleybaltoernooi

Op zaterdag 24 juni van 10.00 uur tot 14.00 uur organiseren we ook voor de jeugd (6 t/m 14 jaar) een Beachvolleybaltoernooi bij de Jacobahallen aan de Hooidonksestraat in Den Dungen.

Lijkt je het leuk om eens te “beachen” geef je dan nu op met je vriendjes/vriendinnetjes. Maak een team van 4 personen, verzin een teamnaam en schrijf je als team in. Het is natuurlijk het leukst als je als volleyballer ook je vriendjes/vriendinnetjes/neefjes/nichtjes/buurkinderen, etc. vraagt in je team. Dan kunnen deze ook kennismaken met de sport.

Ben je met minder dan 4 personen of heb je vragen, neem dan even contact op met de jeugdcommissie via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Inschrijven graag via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je teamnaam, namen teamleden en leeftijd teamleden.

Uiterlijke inschrijfdatum is 17 juni.

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website