19 maart weer vriendje/vriendinnetje-toernooi

Voor alle CMV-leden

Doe mee met het Volleybal-Vriendje/Vriendinnetje-Toernooi (VVT) van HLB Van Daal/DS!

Wil je ook een keer aan je vriendje of vriendinnetje laten zien hoe leuk volleybal is? Dat kan, want op zondag 19 maart organiseert onze volleybalclub weer het Vriendje/Vriendinnetje-Toernooi. Aan dit leuke toernooi kun je samen met een of meer vriendjes of vriendinnetjes meedoen, die niet op volleybal zitten, maar het wel leuk vinden om het eens te proberen.

Jullie ouders, opa's en oma's mogen natuurlijk gezellig komen kijken. En voor de broertjes en zusjes die meekomen maar zelf niet willen volleyballen, zijn er leuke, sportieve spelletjes.

Meedoen is helemaal gratis en het leuke is: je hebt altijd prijs!

Hoe doe je mee?

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie:

  • je naam en leeftijd;
  • de naam/namen en leeftijd(en) van je vriendje(s)/vriendinnetje(s).

Je wordt dan op zondag 19 maart om 09.45 uur verwacht in sporthal De Misse in Den Dungen. Zorg dat je dan omgekleed bent (gewoon je gymkleren en sportschoenen waarmee je niet buiten loopt, is voldoende), zodat we om 10.00 uur knallend kunnen beginnen!

Als je slim bent, neem je natuurlijk je vriendje(s)/vriendinnetje(s) vooraf al een paar keer mee naar jouw training. Dan kunnen zij gewoon meedoen, zodat ze al een beetje de techniek leren. Dan heb je nog meer kans om de eerste prijs te winnen!

Inschrijven kan tot 8 maart. Doe het snel, want het wordt vast en zeker kei leuk!

Groetjes van de VVT-commissie: Getty Hoevenaars, Penelope Levens en Janneke Vos (tel. 06-30 21 95 16).

[Janneke Vos]

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website