Betrokken
Weten wat er speelt in je club

2 maart zwemdag voor onze jonge jeugd

Op donderdag 2 maart organiseert de Jeugdcommissie voor de jongere jeugd van HLB Van Daal/DS weer een dagje zwemmen in het Golfslagbad te Oss.

Ga gezellig met je team en vrienden of vriendinnen van de volleybalclub heerlijk een paar uurtjes de carnaval van je afspoelen!
Je kunt je tot donderdag 16 februari aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.

Voor ranja en iets lekkers wordt gezorgd, je moet wel zelf je lunchpakketje meenemen. Vergeet ook niet een muntje van 1 euro mee te nemen voor de kledingkluisjes.

Wanneer je nog geen zwemdiploma hebt, moet een van je ouders meegaan als begeleider.

Voor de ouders

De Jeugdcommissie doet ook nu weer een beroep op jullie om als rij- of begeleidingsouder te fungeren op deze zwemdag. Zonder jullie hulp is deze zwemactiviteit niet mogelijk! Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je wilt rijden en eventueel ook wilt begeleiden in het zwembad.

We vertrekken om 09.30 uur naar Oss vanaf sporthal De Misse en komen dan rond 10.00 uur in het zwembad aan. Het is de bedoeling dat de kinderen om 15.30 uur opgehaald worden bij het golfslagbad in Oss. Alle kinderen zijn dan rond 16.00 uur weer terug bij De Misse.
[Ingrid van de Koevering]

Tags: Jeugd

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website