Betrokken
Weten wat er speelt in je club

2 maart lasergamen en karten met je team

Voor onze leden van 12 t/m 16 jaar

Na het overweldigende succes van vorig jaar (met je team naar een escape room) wil de Jeugdcommissie jullie ook dit jaar na de carnaval weer een leuke activiteit aanbieden. We gaan donderdag 2 maart lasergamen en karten! Hopelijk overtreffen we daarmee ons succes van vorig jaar!

 

Je kunt 10 minuten lang lasergamen en ruim 15 minuten karten. Je kunt je aanmelden als individu of als team. Gebruik voor jullie aanmelding het aanmeldformulier.

Lasergamen:

Altijd al een gangster willen zijn? Kruip in de huid van Al Capone en daag je rivalen uit met een lasergun. In een spel van 10 minuten moet je proberen de tegenstander zo vaak mogelijk te raken, maar pas op... dat je zelf niet geraakt wordt! Er kunnen maximaal 12 personen tegelijkertijd een lasergame spelen.

Karten:

Let op: je moet minimaal 160 cm lang zijn om in een kart te mogen rijden!

Gedurende een 15 minuten durende rit probeert iedereen een zo snel mogelijke rondetijd neer te zetten.


Je moet jezelf op tijd aanmelden voor het karten. Graag voor 16 februari.

We worden om uiterlijk 18.30 uur verwacht in Uden. Dus we verwachten iedereen om uiterlijk om 17.45 uur bij De Misse. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen de activiteiten tot 21.15 uur duren.

Rij-ouders

We hebben voor deze activiteit rij-ouders nodig (het is het fijnst, als dit al per team georganiseerd wordt). Als een van je ouders wil rijden, wil je dat dan ook op het aanmeldformulier aangeven?

We vragen voor deze activiteit een eigen bijdrage van € 10,– per persoon (onbeperkt ranja en een versnapering zijn inbegrepen).

Wij van de Jeugdcommissie hebben er veel zin in, hopelijk jullie ook!

Mocht je nog vragen hebben: de contactpersoon voor deze avondactiviteit is Ingrid van de Koevering, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
[Ingrid van de Koevering]

Tags: Jeugd

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website