NK beachvolleybal 2019

Beste beachvolleybal vrienden,

Het Nederlans kampioenschap beachvolleybal 2019 komt er weer aan.

Dit jaar wordt het NK gespeeld in Scheveningen op 23,24 en 25 augustus. 

 Sinds 2009 leveren we met verschillende volleyballverenigingen de ballenkinderen en tellers voor dit kampioenschap.

Op vrijdagavond 23 augustus verzamelen we in de sporthal van Lindobeach Scheveningen waar we met z’n allen zullen gaan slapen.  Hier kunnen we dan ook nog zelf even beachvolleyballen .

De volgende ochtend vertrekken we naar het strand van Scheveningen waar we gaan helpen bij het Nederlands kampioenschap.

De ouderen gaan tellen en harken, de jongeren zijn ballenjongen of –meisje. ’s Avonds eten we op het strand en gaan we daarna weer naar Lindobeach terug, waar iedereen nog even kan ballen of iets anders . Op zondag gaan we helpen bij de finales (wie weet komen we op TV).

De meesten vinden dit een ontzettend leuk weekend en als het meezit kom je thuis met shirtjes en topjes van de beste beachvolleyballers van Nederland.

Wil jij ook mee? Geef je dan op bij Erna via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(Je kan ook opgeven voor alleen zaterdag.)

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website