Streefdatum nieuwe teamindeling 1 juni

Zoals ieder jaar wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen. In samenspraak met trainers en coaches is de de Technische Commissie bezig om tot een zo optimaal mogelijke indeling te komen. Wij doen ons best om hierbij aan zo veel mogelijk wensen te voldoen zonder hierbij het club- en teambelang uit het oog te verliezen.

Als vereniging doen we het goed wat tot gevolg heeft dat we in totaal weer op zo’n 25 teams uitkomen. Dit is mooi maar ook een hele puzzel. Omdat we begrijpen dat iedereen graag wil weten waar hij of zij volgend seizoen aan toe is streven we ernaar om op 1 juni de nieuwe teamindeling openbaar bekend te maken. Nog even geduld aub.

Om de laatste beslissingen te kunnen nemen trainen we komende week nog in de inmiddels bekende trainingsgroepen. Zodra de teams bekend zijn zullen we de groepen hierop worden aangepast.