De familie Frielink blijft vertegenwoordigd in HLB Van Daal/DS Heren 1

Op het moment dat we te horen kregen dat Finn zijn volleybalcarrière buiten HLB Van Daal/DS zou voortzetten schrokken we natuurlijk wel een beetje. Dit zou namelijk betekenen dat we mogelijk ook afscheid moesten nemen van enkele fanatieke supporters. De familie Frielink is namelijk altijd goed vertegenwoordigd bij de thuiswedstrijden van Heren 1, zeker toen we vorig seizoen nog tegen VoCASA speelden. Dit wilden we natuurlijk koste wat kost voorkomen….

Nee, nu even serieus!

Toen we te horen kregen dat zowel Finn als Tom hun volleybalcarrière buiten HLB Van Daal/DS zou voortzetten zijn we direct opzoek gegaan naar versterkingen op de passer-loper positie. Deze hebben we gevonden in Max Donker, maar dit was nog niet voldoende. Het team had naast Lars en Max behoefte aan nog een extra passer-loper die op Topdivisie niveau zijn mannetje kan staan. Met trots kunnen we melden dat we deze hebben gevonden, hij luistert naar de naam Rens Frielink.

Rens Frielink
Rens is 23 jaar oud en speelde de afgelopen drie seizoenen bij VoCASA Heren 1 uit Nijmegen. Met dat team heeft hij vorig seizoen de promotie van de Topdivisie naar de Eredivisie meegemaakt. Het afgelopen seizoen waren o.a. landskampioen Orion en de runner-up Lycurgus dus de tegenstanders aan de andere kant van het net. Voordat Rens zijn volleybalkunsten in Nijmegen ging vertonen speelde hij achtereenvolgens bij het Helmondse Polaris, DKJO uit Mierlo, Peelpush uit Meijel en net als bijna iedere student in Eindhoven bij Hajraa. Rens is woonachtig in Nijmegen en studeert momenteel rechten aan de Radboud Universiteit.

Omdat wij opzoek waren naar een passer-loper, Rens uitkeek naar een nieuwe uitdaging buiten VoCASA en we mede vanwege Finn geen onbekende voor elkaar waren was het contact snel gelegd. Rens heeft de afgelopen weken met Heren 1 meegetraind en heeft daar laten zien wat hij in zijn mars heeft. Omdat hij daarnaast ook goed in de groep past zijn we de gesprekken gestart en dit heeft ertoe geleid dat de familie Frielink vertegenwoordigd blijft in Den Dungen. We wensen Rens veel succes en plezier toe de komende seizoenen bij Heren 1.

Hiermee vullen we weer een vacature in en begint het team steeds meer vorm te krijgen. We hebben nog als doel om minimaal 1 speler aan de groep toe te voegen. Hier lopen gesprekken voor en zodra we tot een akkoord zijn gekomen informeren we jullie direct.