Volgende versterking voor HLB Van Daal/DS Heren 1: Wouter Timmermans

Toen we hoorde dat onze libero bij Vocasa ging meetrainen zijn we in samenspraak met het technische kader rondom Heren 1 direct opzoek gegaan naar waardige vervanger. Gelukkig is ons netwerk redelijk uitgebreid en kwamen we snel een interessante kandidaat op het spoor. We hebben hem direct uitgenodigd om een paar keer mee te komen trainen en dit is iedereen dusdanig goed bevallen dat we kunnen melden dat we een nieuwe libero aan de selectie hebben toegevoegd, zijn naam is Wouter Timmermans.

Wouter Timmermans

Geheel volgens traditie kiezen we voor een jeugdige talentvolle speler die de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen. Wouter is 18 jaar en heeft het afgelopen seizoen bij Voerendaal Heren 1 gespeeld. Met dit team zijn ze op een nette 5de plek in de 1ste divisie B geëindigd. Wouter is woonachtig in Nederweert-Eind. Omdat hij in Den Bosch technische bedrijfskunde studeert is dit toch goed te combineren met volleybal op Topdivisie niveau in Den Dungen.

Wouter zijn nog jonge volleybal carrière ziet er als volgt uit. Hij is begonnen bij Ledub uit Budel. Daarna de overstap gemaakt naar Weert. Toen hij 13 jaar was heeft hij de overstap gemaakt naar 3e divisie uit Horn Uiteindelijk is hij via bij Peelpush Heren 1 (1st divisie) bij Voerendaal terecht gekomen.

Op basis van hetgeen Wouter de afgelopen weken heeft laten zien zijn wij ervan overtuigd hiermee een goede nieuwe libero in huis te hebben. In alles lijkt hij klaar te zijn voor de uitdaging die Topdivisie heet. Omdat dit aansluit bij zijn ambitie willen wij hem graag de mogelijkheid bieden om zich op dit niveau verder te ontwikkelen. We wensen Wouter veel succes maar vooral veel plezier toe de komende seizoenen in Heren 1.