Heren 2 gaat voor promotie

Heren 2 heeft, zoals de meeste van jullie niet ontgaan zal zijn, een erg goed eerste seizoen in de 2de divisie achter de rug. Ondanks dat zij eind vorig seizoen via de achterdeur gepromoveerd zijn hebben ze daar 15 van de 20 wedstrijden weten te winnen. Hiermee hebben ze deelname aan PD (promotie/degradatie) wedstrijden weten af te dwingen. Zaterdag as. 20 april gaan ze het in Oostzaan opnemen tegen Compaen H1 (nr 10 uit de 1ste Divisie B) en NVC H1 (nr 2 uit de 2de Divisie C). De winnaar van deze 3-kamp mag volgend seizoen in de 1ste divisie uitkomen. Dit zou een geweldige prestatie zijn omdat er nog nooit een 2de team van onze vereniging op dit niveau actief is geweest.

Programma zaterdag 20 april:
16:30 uur   :   HLB Van Daal/DS HS 2 - Compaen HS 1
17:45 uur   :   NVC HS 1 - HLB Van Daal/DS HS 2
19:00 uur   :   Compaen HS 1 - NVC HS 1

Zoals jullie begrijpen is alle aanmoediging welkom! Dus, heb je zaterdag nog niets te doen trommel dan al te teamgenoten op en ga de mannen aanmoedigen. Dit wordt enorm gewaardeerd en wie weet ben je erbij al er geschiedenis wordt geschreven. Adres: Twiskeweg, 1511 BZ Oostzaan, Nederland.

#HLB #TogetherWeMakItHappen #ErbijZijnIsMeemaken #HierWordtGeschiedenisGeschreven