TRAININGEN NA DE COMPETITIE

Dit weekend spelen de meeste teams alweer hun laatste competitiewedstrijd. Aan het einde van weer een mooi volleybalseizoen wordt door de Technische Commissie zoals ieder jaar het trainingsschema aangepast.

Omdat sommige teams nog PD wedstrijden spelen wordt volgende week van 15 tot en met 19 april volgens het reguliere schema doorgetraind. De week daarop begint de meivakantie en wij sluiten daarbij aan met ook een weekje vakantie voor alle trainingsgroepen.

In de week van 29 april gaan we volgens een nieuw schema trainen. Dit schema wordt binnenkort in de nieuwsberichten op deze site gezet.

Houdt de site dus goed in de gaten.