Maurick college in het jasje van HLB bij Olympic Moves regiokampioenschappen Venlo

Donderdag 4 april heeft een volleybalteam vanuit het Maurick college Vught meegedaan aan de regiokampioenschappen (Zuid) voor Middelbare scholen. Dit team bestond uit 8 spelers waarvan er maar liefst 6 van HLBvanDaal-ds afkomstig waren en 2 van VVC-vught. Een mooie kans dus voor promotie van HLB in Venlo.... én om de twee meiden van VVC-vught in een HLB-tenue te steken. Het stond ze uiteraard prachtig! Met een pakkende yell en veel teamspirit hebben ze een mooie derde plaats weten te behalen.

Het toernooi word veelal gespeeld door middelbare scholen die volleybal in hun 'talent-academie' hebben. Er verschijnen dus goede teams op dit toernooi. Aangezien Maurick geen officieel volleybalteam heeft, maar wel heel goed in de gaten had dat er goede volleyballers op hun school zitten, heeft deze zich nog snel aangemeld om met hún "sterren-team" uit te komen. Meike, Lieke, Isabelle, Noa (b-jeugd) en Sas en Féline (c-jeugd) vormden samen een team met Nienke en Noor (b-jeugd) van VVC-vught. Met een nethoogte van 224cm was t even wennen en het b-spel moest nog even snel  aangeleerd worden aan Sas en Féline. (wat uiteraard goed lukte!) Ze lieten een super goede samenwerking zien en lieten de tegenstanders hard werken voor de punten. Ze eindigden 2e in hun poule. De kruisfinales waren tegen de kampioenen van de andere poule en deze waren helaas te sterk. Dus toen kwam de HLB-spirit des te meer naar boven.... dan worden we derde! De wedstrijd voor de 3e/4e plek werd dan ook zeer strijdvaardig gespeeld en we lieten de tegenstander mijlen ver achter ons..... Een mooie welverdiende derde plek dus voor MCV in het jasje van HLB! 

(MCV: Maurick College Volley)

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website