Betrokken
Weten wat er speelt in je club

HLB Van Daal/DS en Sander Mulder verlengen de samenwerking

In navolging op het nieuws rondom dames 1 is de Technische Commissie blij om te kunnen vermelden dat de samenwerking met Sander Mulder verlengd wordt. Dit betekend dat Sander volgend seizoen wederom als trainer/coach van Heren 1 actief is en daarnaast nauw betrokken blijft bij Heren 2.

De voornaamste redenen om de samenwerking te verlengen is het feit dat HLB Van Daal/DS Heren 1 het hoogst spelende herenteam van Zuid-Nederland (Noord Brabant, Limburg en Zeeland) is en blijft. Ondanks dat we meerdere keren het gemiddeld jongste team in de competitie hadden wisten we ons keer op keer eenvoudig te handhaven en klopte we geregeld op de deur van de top 3. Sander heeft hiermee absoluut aangetoond “het spelletje wel te snappen” en spelers geven aan nog steeds van hem te kunnen leren.

Daarnaast ervaart de Technische Commissie de samenwerking als prettig. Sander staat achter het beleid van de vereniging en vindt het belangrijk dat de eigen jeugd en talentvolle spelers uit de regio een kans moeten krijgen. Hierbij blijft hij wel kritisch en bewaakt hij het niveau van Heren 1. Dit is belangrijk omdat het de ambitie van zowel Sander als de vereniging is om op den duur Eredivisie volleybal terug te brengen naar de regio Den Bosch. We gaan hier vol voor maar realiseren beide dat dit niet ten koste van alles mag gaan en dat we hier qua team en organisatie wel klaar voor moeten zijn.

Tot slot heeft Sander tijdens de gesprekken met de Technische Commissie aangegeven dat hij zich goed op zijn plek voelt bij HLB Van Daal/DS. Hij vindt het een prettige vereniging om te werken en waardeert de inspanningen van de vele vrijwilligers. Hierdoor hebben we iets neer weten te zetten waar veel teams die bij ons op bezoek komen jaloers op zijn.

De Technische Commissie is blij dat ze dit nieuws openbaar kunnen maken. We hebben er alle vertrouwen in dat we komend seizoen de prestatie van dit seizoen kunnen evenaren en mogelijk kunnen overtreffen. Dit zal wel mede afhangen van de teamsamenstelling en verdere invulling van het technische kader maar hier wordt hard aan gewerkt. Zodra hier nieuws over is melden we dit direct. 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website