Nieuwsflits HLB Van Daal / Donkisjot dames 1

Met het behalen van de beide doelstellingen: handhaven en top 5 in de 2e divisie kan HLB Van Daal/DS dames 1 terugkijken op een nu al geslaagd seizoen.

Het seizoen nadert met rasse schreden het einde en elke vereniging is drukdoende om een representatief team te vormen.

HLB Van Daal/DS dames 1 heeft mede door de rentree van Bieke Kooijmans een belangrijke voorwaarde ingevuld voor een langer verblijf van Luuk Jothmann als hoofdtrainer van de dameslijn.

HLB Van Daal/DS is dan ook blij dat Bieke bij de selectie komt en Luuk blijft als hoofdtrainer.

Qua selectie is er inmiddels een goed beeld ontstaan over de verschillende posities. Deze beeldvormende fase is bijna afgerond en er wordt naar gestreefd om zo snel mogelijk naar buiten te treden met de nieuwe selectie.

Wel zoekt HLB Van Daal / DS dames 1 nog een hoofdblokkeerder die aansluit bij dit ambitieuze team en waarbij ook de onderlinge sfeer belangrijk is.